Bytur

I dag har vi vært i byen en tur, og feiret fødselsdagen til eldste barnebarnet, han ble 3 år tidligere i uken. Skal si tiden går, snart er han konfirmant.. som bringer meg over på neste dag, i morgen skal vi på konfirmasjon til ei i familien.
Søndag skal vi å finne minst en cache, siden det er 15 års jubileum i helgen. Helst skulle vi vært på et evnet også, men passet dårlig i helgen. Nå har det kommet så mange cacher her at vi kan bare velge og vrake, men må nok en tur til Lom for å finne en der også.

Og da er snart denne helgen over, neste helg har vi fullt program hele helgen og litt til, så da spørs det hva vi finner på helgen etter der igjen, er jo 17. mai, men i år tror jeg ikke vi skal gå noe tog eller noe..

Bilder av den alltid så elegante Amanda

IMG_0406 (800x561) IMG_0407 (800x534)

About the Author

Posted by

Kategorier:

Amanda

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

%d bloggers like this: