Bytur

I dag har vi vært i byen en tur, og feiret fødselsdagen til eldste barnebarnet, han ble 3 år tidligere i uken. Skal si tiden går, snart er han konfirmant.. som bringer meg over på neste dag, i morgen skal vi på konfirmasjon til ei i familien.
Søndag skal vi å finne minst en cache, siden det er 15 års jubileum i helgen. Helst skulle vi vært på et evnet også, men passet dårlig i helgen. Nå har det kommet så mange cacher her at vi kan bare velge og vrake, men må nok en tur til Lom for å finne en der også.

Og da er snart denne helgen over, neste helg har vi fullt program hele helgen og litt til, så da spørs det hva vi finner på helgen etter der igjen, er jo 17. mai, men i år tror jeg ikke vi skal gå noe tog eller noe..

Bilder av den alltid så elegante Amanda

IMG_0406 (800x561) IMG_0407 (800x534)

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.