Skadet Kaos

Har prøvd å utnytte de siste to ettermiddagene ute, siden det skal bli annet vær, igjen.. Nå er jeg snart ferdig med å rake ute, har igjen et stykke nedenfor huset. Så har jeg igjen noen bærbusker å ordne, både under de, rundt og på. Blir vel ikke igjen hverken det ene eller andre når jeg er ferdig 😛

Vær ja, i går var det kaldt, 5 kuldegrader nå vi dro på jobb. I morges var de 9 kuldegrader! Men, vi er jo i april.. da er det variert vær.

Jeg ble helt maroder etter turen jeg og Kaos hadde på lørdag, tror det var noen muskler i bruk som ikke hadde vært brukt på lang tid.. jeg har ærlig talt vondt enda!
Men den som har det verre, og ikke bare litt, er Kaos 😦 Han var på tur i går, og skadet seg i skogen, han fikk en lang flenge på ca 25 cm i buken, og måtte sy en del.. Jeg så han ikke før etter veterinæren hadde sydd, og da sov han.. men fikk se bildene, og de var forferdelig stygge å se på. Nå må han være veldig forsiktig en stund, og håper virkelig det går bra, ikke beste plassen å bli skadet på.

Jeg fikk bilde senere på kvelden

jamthund syk

5 kommentarer om “Skadet Kaos

 1. Det har vært vesentlig kaldere her de siste dagene også, men -9 har jeg ikke sett på lenge heldigvis, og ikke vil jeg se det igjen før uti november/desember en gang!
  Stakkars Kaos! Hva i alle dager skjedde? Skal noe ordentlig uflaks til for å få en så lang flenge! Masse god bedring.

  Liker

  1. -9 forbauset meg en del også, vil si -9,4 😛
   Nei, jeg er ikke helt sikker, de var oppis skogen på tur, og så hadde Kaos hoppet over noe kvister/greiner, og en kvist stakk opp.. og Kaos rev seg opp på den, om jeg ikke misforsto.
   Jeg så det skikkelig nå i kveld, og det så jo egentlig forferdelig ut nå også, men håper det går greit, kunne gått mye verre, men kunne gått mye bedre også. Ser jo bare Amanda når vi er i skogen, hun er ikke så forsiktig at det gjør noe, så jeg fikk meg jo en liten «aha» opplevelse nå, men kan jo ikke tenke slik heller.

   Liker

   1. Jeg sa det akkurat til Eileif sist helg, da vi gikk litt utenfor stier og over noen nedfallstrær, at jeg er så redd for at Nairo skal spidde seg på en av de tørre greinene han hopper over. Tror jaggu jeg skal bli litt mer påpasselig. Fysj! Håper det går bedre med Kaos i dag!

    Liker

    1. Her er mye nedfallstre, og jeg og Amanda går nesten alltid i selve skogen og ikke på vei. Prøver å styre unna slike som stikker opp, men hun går litt som hun vil..
     Det som er så «skummelt» med alt slik er at det skal så lite til, før skadene kan bli store, og andre ganger blir det ikke så mye som et lite rift engang.
     Det kryr (bokstavelig talt) av hoggorm oppi skogen her, men jeg har aldri sett en eneste en, men tenker mye på den.. Samtidig vet jeg at den andre BB her i Skjåk ble bitt av hoggorm i fjor, og det gikk bra 🙂
     Skader jo aldri å være forsiktig uansett, men er uhellet ute så tror jeg det skjer uansett.

     Liker

 2. Tilbaketråkk: Skadet Kaos | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.