Mystery

Siden vi ikke kom oss på noe event på Pi-dagen, hadde vi sett oss ut en mystery vi skulle ta, så ble det en souvenir, vi var nokså nære å dra på et event også, men fornuften(?) seiret denne gangen.
Tror det var bare flaks at vi fant og fikk logget cachen også, den bør så absolutt vedlikeholdes, så håper CO ordner det i løpet av kort tid, ellers er jeg redd cachen er borte eller helt ødelagt nokså fort.
Siden vi først var i området så fant vi ut at vi kunne ta en annen cache som vi ikke hadde somlet oss til å finne tidligere, der hadde jeg lest noen logger på forhånd så hadde med sekken med bl.a loggbok i, for å være sikker på å få logget selv 😛
Var forøvrig veldig bratt opp til den cachen (eller, vel.. jeg syntes det..)
Når jeg først nevner geocaching og event.. Alberta har vært på event i dag, i Harstad, det var jo litt morsomt 😀

Ellers har vi ikke gjort så mye i dag, ihvertfall ikke av det jeg hadde tenkt.. Det har blitt litt strikking, Judge Judy, laget middag, hvilt litt

boerboelHar vært så nydelig vær her i dag også, men litt kaldt første del av dagen. Når jeg sto opp i morges var det 10 kuldegrader, og det holdt seg kaldt en god stund. Men med blå himmel og sol så var det jo ikke noe å klage på.

Begynte på et blogginnlegg som ble litt (litt overdrevent, mye er mer riktig) mer arbeid med enn hva jeg trodde. Men det er morsomt og interessant.. så det kommer vel en gang i nær framtid.
Noen ganger så har jeg en ide til et blogginnlegg, og begynner med friskt mot. Noen ganger skriver jeg meg helt bort, det skjer vel veldig ofte. Andre ganger så oppdager jeg at det var litt mer «jobb» enn jeg trodde, og da er det bedre å bruke litt ekstra tid enn å legge det ut med det samme.
Ha en fin lørdagskveld 🙂

3 kommentarer om “Mystery

 1. Tilbaketråkk: Mystery | Blopp.no
 2. Måtte inn og titte på hvilken mystery dere har tatt, og nei, den virker ikke så veldig vanskelig 😉 Grattis med souvenir i dag!
  Det er denne tiden på året jeg har litt vanskelig for å forstå de store værforskjellene som finnes i dette landet. Her nede har vi vår i høyeste grad, for selv om det er frost på natta med noen få minus, så er det strålende sol på dagen, krokusen blomstrer, det er skudd på klematisen, og bakken tiner. Og så skriver du om -10 grader og jeg ser snøbilder på andre blogger, og skjønner ingenting.

  Liker

  1. Vi har vår vi også.. på en måte 😆
   I morges var det -12 når jeg sto opp, så da var det å hente inn noe ved og fyre, den varmen er så mye «varmere» enn varmepumpen. Neida, den er nok ikke det, men jeg føler det slik, tror ikke jeg kommer til å gi slipp på vedfyring noen gang.
   Håper det blir litt mildere litt raskere i dag enn i går, jeg frøs på både fingrer og tær når vi var å fant cacher i går.
   Snøen har det blitt mindre av her også, men med flat tomt.. så har vi nok snø noen uker til enda, for ike snakke om at det kommer garantert mye snø enda 😦

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..