Våryr

Nå når Amanda har «levert valpene» så er hun plutselig blitt valp igjen selv. Det er så stor forskjell fra en dag til en annen, at det virkelig er merkbart. Det er stort sett bare de positive valpete sidene som kommer, hopp og sprett og tjo og hei, og Amanda koser seg. Det er så moro og godt å se henne slik, selv om hun faktisk ikke har vært så gretten eller deppet tidligere heller.
Som jeg har skrevet tidligere så er det faktisk til å leve med, symptomene hennes med innbilt nå siste gangene, selv om det dro litt ut denne siste gangen. Det har dessverre blitt lite turer pga forskjellig, men hun har uansett vært blid og grei på tur, lett å gå med. Husker når hun ikke ville gå tur og bare var tung og lei å ha med, det er enkelt med en slik hund.
I går vi gikk tur så var det så moro, Amanda storkoste seg og spratt både hit og dit. Det var så flott oppi skogen her, bart mange steder, og der det var snø så var det så lite eller hardt at det ikke gjorde så mye, for ikke glemme gjørmen og vannet.. da er jo Amanda i sitt ess.
Tror Amanda er blitt våryr, og koser seg etter en vinter med alt for mye snø. I fjor vinter hadde vi ikke de mengdene med snø her, så var mye enklere hele vinteren.

Vi fikk sett tre hjort i skogen i går (kan hende det var flere, men var det jeg så, når de forsvant inn i noe buskas) en traktor.. og til slutt når vi var på tur ned igjen så sto det tre elg å så på oss, de var heldigvis på grei avstand, og da liker jeg elgen.

Jeg og Amanda våknet ved seks tiden, men sov helt til halv åtte, ikke det minste rart, jeg var sliten etter å ha lagt ut cacher halve natten.. Bare så synd jeg ikke husker hvor jeg la de ut, kanskje jeg bør sjekke GPS’en 😛

boerboel in the forest

Finn hunden.. De driver med hogst her..boerboel in the forest

boerboel in the forest

boerboel in the forestelg

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..