Leveringstid

Leveringalderen på valper er 8 uker, men det vet ikke Amanda så mye om.. hun har tydeligvis levert sine valper denne uken, noe som ærlig talt var på tide, selv om de ikke var så mange ukene.
Det har jo gått bra, men det har tatt tid, og da ble det litt slitsomt etterhvert. Amanda er så rolig til vanlig, at vi merket denne tiden med innbilt godt. Skal ikke klage så mye på det likevel, den eneste tiden på døgnet hun har vært innbilt er på ettermiddag og litt av kvelden, for om natten sover man.

Har vært mye vind i vinter, i går kveld blåste det skikkelig igjen. Det blåste så mye at det ble vanskelig å sove, til og med Amanda våknet og så seg rundt en og annen gang pga bråket fra ute.

Er da det er godt at man kan slappe av litt ekstra på en søndag

IMG_0224 (800x628)

About the Author

Posted by

Kategorier:

Amanda

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks & Trackbacks

[…] Leveringalderen på valper er 8 uker, men det vet ikke Amanda så mye om.. hun har tydeligvis levert sine valper denne uken, noe som ærlig talt var på tide, selv om de ikke var så mange ukene. Det har jo gått bra, men det har tatt tid, og da ble det litt slitsomt etterhvert. Amanda er så rolig til vanlig, at vi merket denne tiden med innbilt godt. Skal ikke klage så mye på det likevel, Les mer […]

Lik

%d bloggers like this: