En dårlig dag

Kan ikke si at dagen i dag har vært så bra.. fikk migrene, for andre gang denne uken. Vanligvis virker medisinen jeg har bra, kan ta litt tid noen ganger, men den hjelper. En sjelden gang virker den ikke, så da må jeg ta mer, og det kan jeg ikke ta før etter x antall timer, hurra… I dag var et slik tilfelle, og da var det å regne timer. Litt etter andre tablett så kjente jeg det begynte å slippe taket, lettelse!
Jeg blir sliten av både migrene anfall og medisinen, men heldigvis at jeg har medisin som hjelper.
Sannsynligvis har jeg «arvet» migrenen, mammaen min hadde migrene.
Har jeg skikkelig harde migrene anfall (sjeldent), eller slik som i dag at det ikke gir seg, så kommer tankene om det kan være farlig. Nå er ikke migrene farlig i seg selv, men siden mammaen min døde før hun var 40 år (hjerneslag), og hun hadde migrene så hender det seg jeg synes det er «ekkelt» med migreneanfall som ikke er som vanlig, mamma hadde «migreneanfall» den kvelden hun døde.
Ikke uten grunn at jeg sluttet å røyke ved 40 års alderen.. Husker jeg spurte legen en gang om det var slik at de med migrene hadde større sjanse for å få hjerneslag, jeg ville jo selvsagt få en avkreftelse på det, men det fikk jeg ikke.
Nå er jeg forhåpentligvis ferdig med migrene denne uken, har egentlig brukt lite migrenemedisin denne mnd så jeg på eskene, så da er det ikke så galt likevel.

Bestemte meg for å ta med Amanda oppi skogen i ettermiddag (hurra for lysere ettermiddager), har vært mange rolige dager her siste tiden, egentlig mange rolige dager siden jul.. har ikke hatt overskudd til å gidde å komme meg gjennom døren. Men man får ikke så mye overskudd av å sitte inne heller, og det er så godt når man endelig kommer seg ut. Turen i ettermiddag var flott, og Amanda så blid og grei på turen, som vanlig 🙂

Tore driver med forskjellig småtteri med Micro, jeg vet ikke alt han driver på med, men er utskifting av diverse som jeg overhode ikke har peiling på. Jeg vet forresten om en ting, som jeg er veldig veldig spent på, men det skal jeg komme tilbake til etterhvert.
Han drev på ute her da vi kom hjem, og Amanda har jo greie på det meste.. så hun måtte inspisere litt

boerboel

Det ser ut som det er bart her, men det er bare akkurat ved der bilen står, der det er brøytet, vi har snø i massevis ellers 😦
Siden dagen egentlig har vært dårlig, så satser jeg på at kvelden blir bedre, CIA begynner igjen i kveld, Castle i morgen (The Big Bang i går) tre av mine yndlings-serier, og søndag begynner 71° nord – Norges tøffeste kjendis, jeg som ikke ser så mye på tv..

3 kommentarer om “En dårlig dag

 1. Jeg har heldigvis ikke migrene, men jeg hadde en kraftig hodepine for noen år siden som jeg aldri kommer til å glemme, så jeg tror kanskje jeg kan forstå en brøkdel av hvordan det er å ha migrene. Og da er det bare en ting å si: huff og fysj!
  71 grader nord blir moro! Men jeg synes det er litt urettferdig at de har med tidligere idrettsutøvere, for selv om de ikke er aktive, så er de jo fremdeles bra trent, og det blir jo en fordel i forhold til de andre.

  Liker

  1. Jeg er så glad jeg har medisin som virker så bra som den gjør, stort sett.
   Ja de har nok en fordel på mange måter de tidligere idrettsutøverne, men det var ingen av de som vant sist, så er håp for alle 🙂 Er nok lagt opp litt slik at alle skal ha muligheten, tror jeg.
   Nå var det så mange interessante som er med, at jeg gleder meg. Men de har forresten litt annet opplegg enn det «vanlige» også, om jeg ikke husker feil.

   Liker

 2. Tilbaketråkk: En dårlig dag | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.