Det kom en mail

Det å få mail kan jo være så mangt, reklame, søppel, invitasjoner, ja nesten alt mulig.. Men når man driver med geocaching er er veldig spennende å få mail. Har man lagt ut cacher selv, så er det alltid koselig å få mail om at noen har logget cachen, etterhvert kjenner man igjen både navn og profilbilder som folk har. Noen er veldig hyggelige, og skriver noen ord også, noe som er ekstra morsomt.
I dag fikk jeg noen mail, og det var logger, det kommer en og annen mailen selv om det er vinter. Men, det kom en mail til etterhvert, ny cache!
Vi er ikke så ivrige på FTF, om det ikke er noe spesielt, men nå var vi flere hjemme.. så da tok det bare sekunder fra mailen kom til vi hadde bestemt oss. Cachen ble greit funnet (dette var en «morsom» cache), så benyttet vi anledningen til å finne den andre som vi ikke hadde funnet like ved, den hadde en kjempefin plassering 🙂 Det er alltid spennende å se plasseringen av caher, mange gode ideer rundt omkring.

Denne uken blir det stort sett vedlikehold og maskinbruk på jobb, greit med litt avveksling. Igrunn er det veldig greit å jobbe i «ferier», veldig stille og behagelig på jobb. Er jeg heldig så får jeg til litt «ferie» siste del om fredagen.. Litt er bedre enn ingenting, jeg kunne jo brukt av ferien min, men synes det er litt for tidlig å begynne med ferie nå i februar, får vente litt til.

Resten av kvelden skal gå til lit tv-titting, strikking og så er jeg snart klar for en ny uke 🙂

boerboel

5 kommentarer om “Det kom en mail

  1. Caching eller geocaching er kort fortalt et «spill» der man finner bokser eller andre «ting» med en GPS enhet, det er utrolig spennende og morsomt, lett å bli hektet. Enklere fortalt og mye annet om sporten finner du på gcinfo.com
   Det passer for alle, siden man finner cacher alle steder.. på fjellet, i skogen, i byene, og i alle land 😀

   Liker

   1. Høres gøy ut 😀 Skal sjekke ut den siden. Har jeg forresten sagt at bloggen er strålende god, om ikke så får du rosen no da 😄😂👻

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..