En liten tabbe

Det er jo bare så selvsagt! Midt under laging av pizzasaus/pizza så kom det mail om at en ny cache var publisert, i nærheten her. Men denne gangen fikk cache være cache, og jeg prioriterte pizzaene, følte meg nokså sikker på at noen andre allerede var ute av døren, og det stemte 😆
Men jeg har uansett en cache å ta, i morgen.. Alltid morsomt å finne en cache, om man er nr en eller ti.

Jeg laget pizzasalat i dag, og det ble godt, forbausende godt. Har bare lest og hørt om det før. så var litt spent. Er jo så få ingredienser man bruker også, og enkelt å lage.

Jeg er tydeligvis ikke så «inne» i hva som er riktig og galt med dette å blogge og slik.. Jeg har jo publisert noen bilder av strikkingen min siste tiden, og framgangen.. Der har jeg glemt bort noe viktig, men flott at jeg får beskjed 😀
Her er bilder av hva jeg glemte..

lys

Og så lette jeg som bare det for å finne bilde av en kopp, men til ingen nytte.. Men, jeg fant et av både glass og lys, det må jo være midt i blinken..

vin og lys

Skulle tro jeg hadde plukket opp hva og hvordan man skulle gjøre noe slik, men neida. Ikke kan jeg love ut å huske på det til senere heller, men pytt.

Amanda tar fremdeles livet med ro.. Og så ønsker vi alle en fin lørdagskveld 🙂

boerboel

8 kommentarer om “En liten tabbe

    1. Ikke sant?
      Men har faktisk fått et par kommentarer (direkte) på at jeg hadde nok glemt noe viktig, å «stille opp» strikkingen min med lys og kaffekopp.. Og siden jeg ikke drikker kaffe, eller hadde bilde av noen kopp med annet innhold, så ble det et glass 😛

      Liker

  1. Tilbaketråkk: En liten tabbe | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..