Micro-kontroll

Helg! Helt uten planer, nesten..

Vi var å hentet igjen Micro i dag, den har vært på periodisk kjøretøykontroll (egentlig er det mye enklere å skrive EU-kontroll..) og vi tok service på den samtidig. Slike ting er småskummelt.. man vet jo aldri hva resultatet blir.
Greit å ha alt i orden til man skal begynne å kjøre litt mer, og man vet aldri, kan ta tid å ordne forskjellig.. EU-kontrollen må man ta i et bestemt tidsrom, og heldigvis kunne vi ta den nå før sommeren.
Jeg våknet brått i natt ved tretiden, da hadde jeg sett regningen etter kontroll, service og det som måtte ordnes.. ble litt over 20 000 kr, er det rart jeg våknet?  Ikke klarte jeg å sovne igjen heller, etter en litt overraskende regning midt på natten.
Var veldig greit å få en telefon senere på dagen i dag, Micro var «friskmeldt», kontroll og service gjennomgått, alt uten noen spesielle anmerkninger eller hva det heter, og jeg er tydeligvis ikke sanndrømt.

Amanda har tatt helg også, hun ligger klin inntil meg, men tror det har noe med snacksen jeg spiser.. og det jeg drikker. Det kan jo være at jeg mister noe.. eller søler..
Før i kveld var lå hun på en av yndlingsplassene sine

IMG_9846 (800x532)

Det er veldig greit å ha en slik liten hund som kan ligge på fanget.

Kom hundemat tidligere denne uken, og jeg ventet til fôrdunken var helt tom før jeg tømte oppi maten. Amanda benyttet anledningen til å slikke sekken helt ren etterpå, viktig å få med alt, så hun tok en runde på gulvet med sekken

taste of the wild boerbeol

5 kommentarer om “Micro-kontroll

 1. Alltid veldig godt med EU-kontroller og servicer som går smertefritt, for ellers hadde regningen du drømte om helt sikkert ikke vært urealistisk dessverre.
  Tror ikke du får beskjed om alle kommentarer i bloggen din lenger, for det er til stadighet noen du ikke svarer på, noe du normalt er veldig flink til 🙂

  Liker

  1. Det er så godt å være ferdig med det, og bare det å vite at alt er i orden til man skal på tur. Nå kan jo ting skje uansett, men for sikkerheten sin del er det ok med slike kontroller.

   Å? Nå fikk jeg en ekkel følelse her, på «oversikten» min her er din siste kommentar 1. februar? Det ble noe nytt igjen for ikke så lenge siden her, men trodde jeg hadde oversikten. Er det kommentarer som synes? Må sjekke bakover lit skjønner jeg

   Liker

 2. Selv om kontrollene i seg selv også kan være dyre (ihvertfall servicene), så er det best å ta de, ja.

  Jeg har ikke spart bokmerkene mine på alle kommentarer bakover, men denne har du nok ikke sett: https://boerboelheidi.com/2015/02/04/event-cachesekk-og-rask-hund/#comment-5689
  Jeg stoler ikke på varselsfunksjonen inne i WP, så jeg har satt på mailvarsling hver gang noen kommenterer. På den måten går jeg ikke glipp av noen, tror jeg bare har misset en eller to kommentarer på alle disse årene.
  Ingen fare at du ikke har sett kommentarene, men jeg vet hvor flink du er til å svare, og derfor vet jeg også at det er noe galt når du ikke har svart. Derfor er det greit å si ifra 🙂

  Liker

 3. Tilbaketråkk: Micro-kontroll | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.