A-hunden

Amanda er garantert en A hund, i dag sto vi opp kvart på fem.. Det var ikke jeg som ville opp, og istedenfor at alle skal våkne så sto jeg opp. Alarmen på mobilen min sto på 5:20, så var ingen grunn til å opp og ut, og legge seg igjen. Så da ordnet vi oss til på badet, og gikk og satte oss i sofaen.
Frokosten og lufteturen ut fikk vente litt, og det gikk veldig bra selv om hun «måtte» ut.. hun sovnet i sofaen ved siden av meg!

Jeg fikk ihvertfall i meg et par valerina, noe som hjalp mye. Hadde time såpass tidlig at jeg slapp å grue meg utover dagen, og som sagt, dette var da ikke noe å være redd for.. Har ny time om et par uker for å ordne litt på en gammel fylling, det er så kort tid til at det går helt greit 🙂
Regner med at det blir tidlig kveld på meg, begynner å bli noen timer denne dagen.. Kan jo ikke si så mye på at Amanda våkner tidlig når hun «må» ut.. Stort sett er det jeg som står opp først, tidlig.. og da kommer hun etter tuslende, og er vel jeg som har «lært» henne å opp tidlig. Trøsten får være at hun sover mye ellers, om det er behov for det.

boerboel and snow

5 kommentarer om “A-hunden

  1. Tilbaketråkk: A-hunden | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.