Om å ta hensyn

Lurer på hvor hunder kan lære å være omsorgsfulle og hensynsfulle, Amanda sliter litt der.. I kveld lå hun å slo meg i ryggen.. For å ikke snakke om at hun fremdeles skal være helt inntil, uansett hvor det er. Leser så ofte om hunder som forstår både det ene og andre, tar hensyn til små barn osv, Amanda bare durer fram helt uavhengig av størrelse og styrke, i dag klarte hun igjen å trakke meg på en tå. Det gjør så inn i hampen vondt, og ikke har hun vett til å flytte seg når jeg hyler heller, kan ikke dra til meg tåen så lenge den sitter fast under foten til lettvekteren!

Jeg syntes tydeligvis at det var greit å våkne tidlig i morges også, alarmen på mobilen slo seg på halv seks sign10

Det føltes ikke så smart, siden jeg ikke skulle på jobb!

Får sett mange mer eller mindre interessante tv-program, tror ikke jeg går glipp av så mye av å ikke se på tv på dagtid til vanlig. Amanda har sett på tv også.. Og ellers har hun sovet og drømt om skogsturer

Boerboel

En kommentar om “Om å ta hensyn

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.