Sykedag

Noen ganger er det svært lite som skal til før noe går galt.. og det kan være noe man har gjort mange ganger, og plutselig går det ikke så bra.
«Fløy» i ryggen min i går, har vært borti det noen ganger, så vet at det går greit, men det er vondt. Og første dagen(e) er heller lite morsomme, en bitteliten feil bevegelse så skjærer det til, og smertene iler hit og dit, og da stivner man til i kroppen fordi man er så redd for å gjøre noe som utløser «ilingen»
Jaja, det går vel over denne gangen også.

Kan ikke si at Amanda har tatt så mye hensyn i dag, hun syntes tydeligvis det var greit at jeg var hjemme, så hun har ligget mye inntil meg, hun må helt være nær at hun har kontakt, går helt greit at hun ikke får ligge oppå føtter osv, men hun vil helst være innpå noe av kroppen.

Jeg som var så redd for å bli forkjølet.. og planene klare for nesten daglige (kvelds) turer.. Men da bli det bare en utsettelse. Er i slike tilfeller det er greit å ha hage, og en hund som ikke trenger  på tur for å på do.

Fra helgen, når vi gikk på tur

boerboel

2 kommentarer om “Sykedag

    1. Takk 🙂
      Jeg hadde en «fauke» i fjor også, føles ikke så lenge siden 😦 Håper og tror det skal gå litt raskere nå, kjedelig når det blir slik. Ikke kan jeg ta så mye medisin for det heller, siden jeg ikke kan bruke de medisiner man bruker mot slik 😦

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.