Kalkun og løpetid

Hardt å opp for å på jobb i morges, opp halv seks igjen! Var forøvrig -12 når vi dro i morges, og +2 når vi kom hjem, og vi var ikke borte mer enn en vanlig arb.dag. Litt værskifte får en si.

Fikk «sikret» meg en kalkun i dag, vil si et kalkunbryst, slutt på den tiden vi har hel kalkun. Var litt spent på om de hadde igjen på butikken, men var heldig..
Vi blir ikke så mange nyttårsaften i år som i fjor ,og jeg måtte faktisk sjekke på bloggen her hvordan det hadde gått i fjor, med hundene bl.a, og det hadde jo gått bra. Jeg sjekket hva vi hadde til kalkunen også, slik er det å ha elendig hukommelse, men greit med en blogg man kan sjekke.
Jeg er litt spent på Amanda og fyrverkeri i år også, hun forandrer seg jo fra år til år i den alderen hun har vært, og vi har vært veldig heldige hittil med henne og nyttårsaften. Jeg går egentlig utifra at det skal gå bra i år også, så får jeg ta det som det kommer.

Amanda er jo ferdig med løpetiden, tror jeg.. og det har faktisk gått veldig bra, mye bedre enn før. Har ikke vært noe problem med henne før heller, litt herjing med dyne og pute osv, men litt må man rekne med og tåle, det er tross alt mye hormoner i sving hos de denne perioden. Men nå, nå har det kapt nok vært noe slik jukking og herjing, har ikke tenkt så mye på det før nå. Om det er alderen hennes, eller kapslene hun får som gjør det vet jeg ikke, og ikke hadde jeg i tankene at kapslene skulle «hjelpe» mot annet enn innbilt heller. Litt interessant å se, blir spennende senere.

En frossen boerboel på tur hjem!boerboel

Nå er det opplading til en ny arbeidsdag, og i morgen kveld tror jeg at jeg skal innvie en av julegavene mine 😛

About the Author

Posted by

Kategorier:

Heidi

Stikkord:

,

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks & Trackbacks

%d bloggers like this: