Ribbe-panikk

Forrige uke når jeg begynte å tenke på å lage sylte, fant jeg ut det ikke ble så enkelt å finne riktig ribbe. Både når jeg lager sylte og til julemiddagen liker jeg best familieribbe. Men av en eller annen grunn hadde jeg ikke sett så mye etter ribbe, før forrige uke, og da var det tydeligvis sent.. ene butikken hadde hatt fam.ribbe, tidligere.. andre butikken hadde ikke hatt i hele tatt, og skulle ikke ha heller, bortsett fra at de kunne bestille til meg.
Løsningen til sylten ble noen fine tynnribber, og så fortsatte letingen.. Det viste seg å bli enda vanskeligere, den butikken som hadde hatt familieribben, visste ikke om de fikk igjen flere, eller når.. Neste år skal jeg kjøpe ribben i oktober!
Nå fant jeg en løsning til slutt, ribbenstek og tynnribber, og ribben kom veldig bra ut av en test av ribbe som tv2 hadde, så nå tenker jeg ikke mer på den, puh!

Vi har fått enda mer snø 😀 Nå er det vinter og julestemning ute, skikkelig koselig. Amanda koser seg i snøen, og her leter hun etter godbiten i snøen, greit å aktivisere med slik i snøen.
boerboelJeg trodde kanskje det skulle bli problemer med å finne godbiten, men Amanda klarte å finne den etter litt.

Nå er det juleferie, og det kjennes veldig godt ut. Ligge lenge.. om morgenen og sitte oppe lenge om kveldene, da er det ferie.

3 kommentarer om “Ribbe-panikk

 1. Tilbaketråkk: Ribbe-panikk | Blopp.no
 2. Jeg må ærlig innrømme at jeg er misunnelig på den snøen, og værvarselet sier ikke at vi skal få noe snø før jul heller. Lek litt i snøen din for meg når du står opp en eller annen gang på ettermiddagen, da! :p

  Liker

  1. Snøen er flott! Alt blir så mye bedre og renere. Men er meldt litt annet vær nå ser jeg, håper at det blir slik at man kan være ute noe.
   Siden jeg skal ligge så lenge så blir det jo kort dag da.. 😉

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..