Litt musikk

Helg, og kos 🙂

Godt å slappe av uten å ha alt for mye på «må gjøre». Jeg har nok en del «burde gjøre», men pytt..
Har prøvd meg som baker i dag, det mislykkes totalt, selv om jeg i utgangspunktet trodde dette skulle gå bra. Jeg og mat er noenlunde ok, jeg og baking er vel stort sett ikke mye ok, bortsett fra noen få sikre «kort».

Det går jo fort mot jul, og da er det jo selvsagt snakk om mat, mye mat, og god mat! For å ikke snakke om mye godteri!
Noe som er enda bedre er at det blir jul med alle barna dette året 😀 Det er jo ekstra morsomt, og ingen selvfølge når barna er voksne.
Jeg har igjen litt ferie, og bruker den slik at jeg får lengst mulig juleferie. Tar juleferie fra 19. desember, skal jobbe et par dager, men de bestemte jeg selv, så alt i alt blir det en jul med mye fri. Håper på fantastisk julevær, slik at man kan være ute litt, og få gått noen turer.

Så er det julesangene da, kan knapt nok vente til første desember, eller i år blir det vel 30. nov. siden der er første advent, og da er det veldig klart for julesanger.
Snakker om sanger.. noen fant igjen en cd forrige helg, med fantastiske sanger, spilte den igjen i dag når jeg skulle bake, det hjalp betraktelig på humøret. Det er en CD med ikke bare en men mange fantastiske sanger, veldig fin å både synge og danse til 😀

Utrolig hva riktig musikk til riktig tid har å si 🙂

Amanda har kost seg ute i mørket en del siste tiden. Kveldsturene har vært i lys av hodelykter, men de er igrunn helt ok. Vi har ikke så mye valg om vi skal gå tur, det er jo mørkt før man får «summet» seg på ettermiddagen.
Blir litt lek i hagen også, Amanda har fremdeles ikke fått med seg hvilken side hun tar seg best ut på, så da blir det om å gjøre å få vist fram alle sider..

boerboel boerboel boerboel

En kommentar om “Litt musikk

  1. Tilbaketråkk: Litt musikk | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.