Slik litt av hvert

Da er høstferien min ferdig, fort gjort..
Siste året har gått fort også, har hatt jobben min i 1 år nå begynte i «høstferien» for ett år siden.
Skummelt å begynne i ny jobb, ihvertfall når man har hatt samme jobb i så mange år, men det har jo gått greit. Jeg hadde egentlig ikke trodd annet heller, og er litt med hva man vil selv også, hvilken innstilling man har. Er veldig godt å ha en jobb man trives med.

Jeg har rundet tre år med denne bloggen (1. oktober), det er veldig morsomt, og har skjedd mye på de tre årene. Mye har vært skrevet om, og mye har ikke blitt skrevet om..
I utgangspunktet var det om hund, men så ble det litt mer etterhvert. Synes jeg har funnet en grei «mellomting» på hva jeg blogger om.
Det har gått litt opp og ned med bloggingen, noen korte innlegg, noen lange, noen interessante, noen kjedelige.
Nederst på bloggen er diverse «ditt og datt», bl.a arkiv, og der ser man hvor mange innlegg jeg har lagt ut de forskjellige mnd hvert år, det varierer veldig ser jeg. 17 er et tall som går igjen av mnd’er med minst innlegg, ellers ser det ut til å være 20+, og det er jo greit. Har ikke noe mål om så og så mange innlegg, skriver stort sett når jeg føler for det, og noen ganger kan det bli et lite opphold.

Amanda har som jeg nevnte tidligere på fb siden til blogen, vært svært så hjelpsom i ferien.. bl.a med å drepe veps. Jeg begynner å kjenne igjen lyden.. når hun finner ut at hun har gjort noe dumt, da er det bare å lete etter en veps.
Amanda bryter seg.. sikler og «skummer», sikkert fordi hun har blitt stukket, men er lite å gjøre med det, siden hun ikke ser sammenhengen fra gang til gang, hadde sikkert ikke hjulpet uansett, hun er ikke av de glupeste.. Men hvem trenger vel være så smart når man er så søt? 😆

Noe annet er det med Kaos, som har jobbet virkelig hardt. Skal skrive mer om det senere, men at det er hardt å være hund på elgjakt er det ikke mye tvil om, jobbing og jobbing..

jamthund på jakt

Tror han har gjort seg bra fortjent til denne hvilen 🙂

4 kommentarer om “Slik litt av hvert

 1. Gratulerer med bloggjubileet! Jeg blir like overrasket hver gang alderen til en blogg blir nevnt hvis jeg har fulgt med siden starten, for det føles jo ikke så lenge! Jeg husker ikke hvor lenge jeg fulgte den forrige bloggen din, men det betyr uansett at jeg har kjent deg i over 3 år. Hvor har de årene blitt av da?
  Og gratulerer med jobbjubileet! Det er jo heller ikke lenge siden du fikk den nye jobben, jeg så jo til og med huskelappen din! :p Men ja, det er jo over et år siden de herlige dagene jeg var hos dere.
  Det ser nesten ut som Kaos er syk der han ligger, gi han litt «flink gutt»-kos fra meg 🙂

  Liker

  • Takk og takk 🙂
   Hvor har årene blitt av ja.. Jeg var på 30-års jubileum nå i sept (siden u-skolen) og det er ikke så lenge siden det heller…….. 😛
   Hehe, huskelapper er kjekke å ha.
   Det sies at tiden flyr til eldre man blir, og jeg tror det er noe i det,men hele meg henger ikke helt med, noe er igjen på 80-tallet, haha (så lenge det ikke er klærne fra 80-tallet så går det bra håper jeg).
   Jeg gleder meg jo til neste gang du (dere) kommer, men først er det vi som skal nedover.
   Tror Kaos var i storform, nå er han ute i hundegården her, mens de andre er å pakker litt kjøtt.. Kos skal bli 😀

   Liker

   • Det er enda 5 år igjen til det 30-årsjubileet kommer for min del, ihvertfall på papiret. I mitt hode må det minst være 20 år til det jubileet kommer :p
    Da har vi noe felles, jeg henger også igjen litt på 80-tallet 😉 Men helt ærlig, jeg skjønner ikke helt hvor det har blitt av årene siden millenniumsskiftet. Det hadde vært mer logisk for meg å skrive 2004 enn det er å skrive 2014.

    Liker

    • Og så gamle som alle hadde blitt!! :O Neida, alle var så flotte så, kjente igjen alle (vi var forresten ikke så mange som møtte opp i forhold til antallet i utgangspunktet, men pytt), morsomt å se igjen noen som jeg faktisk ikke hadde sett på 20-25 år.
     Neste år har jeg barn som blir 30 år, det går da ikke ann! Tror eg skal begynne å trekke fra noen år på disse barna, de får jo meg til å virke gammel, slik kan jeg ikke ha det 😛

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s