Blodig affære

Så klarte jeg det igjen, å klippe «feil» på en klo hos Amanda. Vi har jo «slitt» litt igjen med denne hersens kloklippingen, har klippet litt på et par tre klør om gangen, etter litt om og men. I går når jeg kom fra jobb tenkte jeg å klippe litt igjen, som sagt så gjort..
Plutselig ser jeg at det er en del blod rundt omkring, og forstår jo selvsagt hva som har skjedd, ser fort at det blør fra ene kloen hos Amanda også, og ikke så rent lite. Det som er merkelig er at jeg ikke merket på Amanda at jeg klippet feil, ikke etterpå heller.
Tenkte vi skulle holde oss på verandaen til det hadde sluttet å blø, men det tok sin tid gitt. Til slutt måtte vi bare inn igjen, og jeg gikk for å finne blodstopp, som jeg ikke fant. jeg lette alle steder, og fant ikke noe. Jeg vet jeg har litt av det i en lite førstehjelpspakke som vi bruker på små turer, og har gitt bort litt, men har igjen en stor pose, som jeg ikke fant. Fant ut at jeg må ha lagt den i den store førstehjelppakken, som ligger i Micro, hurra..
Etter 45 min sluttet det å blø.. Det tok sin tid, og det blødde ikke så lite heller, nå i ettertid har jeg fått tips og kommet på andre ting man kan bruke, jeg visste jo om det, men hadde glemt bort alt sammen.
Amanda lot seg ikke merke med noe, ikke la hun seg for å slikke labben heller, slikket opp en og annen blodflekk, og oppførte seg helt som normalt, jeg kunne ta på labben hennes også, merkelige hunden.
Det som gjør meg litt bekymret er at jeg ikke klippet mye, hadde ikke trodd det gikk an å klippe innpå der, så dette blir «morsomt»!

I kveld kom Tore hjem en tur, og det var jo koselig, det syntes Amanda også, veldig koselig, hehe. Makan til innpåsliten bikkje, men er jo bra at man ser at man er savnet.

I går kveld så jeg at det kom til å bli kaldere, og da jeg våknet i morges var det -4, det var det da jeg dro på jobb også, så da var det fram med votter.
Været ser forholdsvis bra ut framover, ikke for kaldt, ikke for mye regn eller vind, akkurat passe. Da blir det forhåpentligvis noen flere turer med Amanda også.

leken boerboel

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.