Som eier..

..så hund?

Amanda er ofte veldig behjelpelig, mener hun selv.
Jeg bestilte «noe» på nett for en tid siden, og skrev ut kvittering på kjøpet, kjekt å ha.. Jeg glemte selvsagt bort å fjerne kvitteringen fra skriveren, og når man har skriveren på gulvet og en Amanda i hus, da går det ikke så bra til slutt.

IMG_9366 (800x533)

Amanda var sikkert bare redd for at Tore skulle se hva det var, siden det er fødselsdagsgave til han (enten er jeg ute i god tid, eller så er jeg alt for sent ute med slik), så hun bestemte seg sikkert bare for å være hjelpsom og fjerne alt sammen.
Blir nesten som da jeg fikk beskjed om å arkivere noe brev som kom i posten, jeg gikk å kastet det i søplet.. Det visste seg etterpå at det skulle arkiveres og ikke arkiveres 😆

Skal vel ikke klage på hjelpsomheten til Amanda, den har avtatt betraktelig, hun var nesten rene makuleringsmaskinen før. Nå er det mest leker det går utover, både hennes og barnebarna sine. Ikke så enkelt nå det står noen å rekker fram leker til henne.. eller kaster bortover gulvet.. 

 

Ut å gå 🙂

boerboel på tur

About the Author

Posted by

Kategorier:

Ukategorisert

Add a Response

Your name, email address, and comment are required. We will not publish your email.

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut / Endre )

Twitter picture

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut / Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut / Endre )

Google+ photo

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut / Endre )

Kobler til %s

The following HTML tags can be used in the comment field: <a href="" title="" rel=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <pre> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

Pinkgbacks & Trackbacks

[…] Amanda er ofte veldig behjelpelig, mener hun selv.Jeg bestilte «noe» på nett for en tid siden, og skrev ut kvittering på kjøpet, kjekt å ha.. Jeg glemte selvsagt bort å fjerne kvitteringen fra skriveren, og når man har skriveren på gulvet og en Amanda i hus, da går det Les mer […]

Lik

%d bloggers like this: