Kjeder meg..

.. sier Amanda

boerboel med skjerm..og jeg forstår henne godt. Men hun er en tålmodig sjel, ikke mye mas fra henne, litt mye energi om ettermiddag/tidlig kveld, ellers går det bra.
Jeg tok av henne skjermen, og vasket den skikkelig i kveld, og hadde på ny «sportstape», ikke til å komme fra at den blir litt skitten. 
Men begynner å lure på om Amanda har smittet meg.. Det var jo hun som gjorde at jeg ende opp med blå negl på stortåen, hun tråkket på meg. Det har igrunn ikke skjedd så mye mer med neglen/tåen, men nå begynner den å gjøre vondt.. Søkte litt på lignende på nett, og man skal være veldig forsiktig med slike ting, her er noe av det jeg leste:

..Tok bare noen dager. Men tåa var blå i flere måneder før den datt av.

Det er ikke småtteri dette her ser jeg 😆

 

Jeg fikk pakke i dag.. noe så spennende som kontaktlinser, et nødvendig «onde». 

Har skrevet om det før, hvor stor forskjell det er på priser, nå har lenson 20% og fri frakt, finner de med rabattkoden her 20 % utgjør jo en del, og med 11 % kickback blir det enda bedre. 
Jeg var å tok synstest i sommer, var noen år siden sist. Var selvsagt kommet mye nytt innen kontaktlinser også, blant annet noen som heter dailies total1. De skulle være så mye bedre enn de jeg brukte fra før, så jeg fant ut at jeg skulle prøve de, bare for å se… De kostet forresten ca det dobbelte av de jeg bruker til vanlig.

dailies total1

 

Jeg har vel ikke strevd så med linsene nå, som siden første uken når jeg startet første gang med kontaktlinser.
Disse linsene her ville ikke slippe taket, de satt fast, helt fast.
Trodde det var tilfeldig første gangen, og andre gangen, men tredje gangen begynte jeg å lure.. brukte de gamle igjen, og da gikk alt greit, merkelig. 
Jeg trodde jo at det var meg, men så nevnte jeg det for noen andre, og var tydeligvis ikke alene om problemet med innpåslitne linser. Jeg ga bort en del av de, klarte ikke å bruke de, gikk jo å gruet meg for å ta de av, og det var ekkelt å drive å ta på «øynene» på den måten.
Nei, holder meg til de gode gamle jeg, de blir jeg kvitt når jeg vil, og de fungerer veldig godt på meg.

 

En kommentar om “Kjeder meg..

  1. Tilbaketråkk: Kjeder meg.. | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..