Fremdeles ferie

Fredag 😀
Nå når det er ferie har det ikke så mye å si hvilken dag det er, og det er virkelig godt med ferie! Jeg har fått lest litt, strikket en del osv, slik som jeg «sliter» med til vanlig. Jeg begynner.. men så «faller jeg av», så det er godt å kunne gjøre slike ting igjen også.

Vi leverte barnebarnet igjen i dag, vil si Tore kjørte han hjem mens jeg ryddet og vasket litt her, har oversett alt av slik denne uken, så tok litt tid å få ordnet til igjen. Har vært så nydelig vær, og annet å gjøre, så det har vært litt nedprioritert. Men nå er det noenlunde igjen, så lenge det varer..

var å la ut en ny cache i går, hadde håpet å få lagt ut flere, så hadde med tre i bilen, men det ble så klamt og tordenvær/regn, så utsatte det litt. Men ble lagt ut to andre cacher av to forskjellige geocachere i går, og i dag ble de to siste av «Trio» sine publisert, så nå er det fem stk i bygda jeg ikke har funnet 😀

Jeg har forresten et par cacher som kan være verdt å besøke..

innhold i cacher innhold i cacher

 

Amanda slapper fremdeles  av i varmen, det jeg savner mest i denne varmen er å gå turer, men det kommer garantert bedre turvær, og Amanda ser ut til å være tilfreds med å være rolig litt. Hun sover til og med om morgenen, så da gjør jeg det også.

Amanda geiper

boerboel geiper

Vi kaster stein..barnebarn

 

Nå skal jeg pakke fra meg, skal på tur med datteren i morgen 🙂

En kommentar om “Fremdeles ferie

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..