Led meg ikke inn..

..i fristelsen. Et passende uttrykk for en situasjon i kveld.
Satt i sofaen og snakket med noen på fb, og siden det er fredagskveld (det har egentlig ikke så mye å si, kunne like gjerne vært tirsdagskveld.. 😛 ) hadde jeg en skål med potetgull ved siden av meg, den begynte riktignok å bli tom..  Men, i allefullefall så kom Amanda bort til meg, og hun ble så sliten stakkar, så hun måtte bare hvile hodet litt..

boerboel motstår fristelse

Hvem vet, plutselig kan det hoppe potetgull ut av skålen og bort til henne, under har skjedd før.

Amanda er forresten i feriemodus, siden vi dro på tur har hun ligget lenger om morgenen, vi var oppe nesten halv ni i morges, og da var det jeg som var oppe først.

Jeg sende inn en ny cache til godkjenning i kveld, men tror det kan være litt venting på godkjenning/publisering nå. Er mange cacher som skal publiseres rundt omkring, og er noen store event som mange av de som godkjenner er på, så da blir det litt lenger ventetid enn man er vant til tror jeg.
Jeg har jo vært så heldig tidligere, har tatt utrolig kort tid, så tåler å vente litt også.

Lurer på når man slutter å klø der man er bitt av klegg.. Har 12-15 bitt på en skulder, og det klør noe utroolig. Prøver å la være å klø.. men plutselig så klør det bare så mye.. Tror det var slektsstevne på den skulderen, har mange andre bitt rundt omkring, men ikke så mange på så lite område.

4 kommentarer om “Led meg ikke inn..

  1. Det er rart med de fristelsene altså 😉
    Og ikke minst er det mange cacher tilhørende eventene som skal publiseres akkurat på eventdagene, så de blir nok prioritert foran vanlige cacher.
    Kleggstikk klør etter min mening så lenge stikket er synlig, uansett om det fremdeles ser ut som et stikk eller om det har byttet form til et sår etter for mye kløing. Har du forsøkt Eurax? Kløestillende krem eller «hvitvask» som kjøpes reseptfritt på apoteket. Jeg har sverget til Eurax i alle år, men siden jeg hovner mye opp av selv de minste insektene (mygg), så hjelper ikke Eurax på de større stikkene. Men det kan være den hjelper deg 🙂

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s