Skjeletter i skapet

Det er nok mange som har skjeletter i skapet, jeg har det på jobb..! Låste opp en dør nå en dag, og der sto denne «personen»

skjelett i skapet«Noe» sier meg at det er en han.. Jaja, bare han holder seg i rommet sitt så skal ikke jeg si så mye..

Var på butikken i gå.. og når jeg gikk å vandret mellom reolene så oppdaget jeg plutselig noe «nytt». Vet ikke hvor lenge det har vært i handelen nå (sikkert lenger enn jeg tror) men den var bort lenge, i mange år. Så nå kjøpte jeg noen pakker, og skal kjøpe noen til.
Mandelkjernepudding!

mandelkjernepuddingMandelkjernepudding og bringebærsaus er veldig godt, det var ihvertfall det for sånn ca 15 år siden.. eller lenger.
Etter den ble borte fra vareutvalget på butikkene her så kom jeg på at jeg kunne jo lage til selv. Hvor vanskelig kunne det være? Og er det ikke slik at hjemmelaget er bedre enn halv og helfabrikat?
Vel, jeg laget hjemmelaget mandelkjernepudding, den så vellykket ut, men vi hadde lenge av den, veldig lenge.. og har ikke laget det siden den gang.. Det var nok en av mine morsomme kjøkkenhistorier.. (de er det mange av)
Jeg skal ihvertfall ha dessert med det første, men ikke i kveld, siden jeg hørte noe om noen som skulle komme med nystekt kake 🙂

 

Vi har hatt noe regn siste tiden, såpass at jeg har blitt klissvåt hjem fra jobb, og vært heldig ok kommer akkurat inn døren før det har høljet ned.
Amanda er jo ute nå og da, også morgen og kveld. Hun er en merkelig hund, ser ikke ut som hun gjør så mye av regnet, til min frustrasjon noen ganger.
Var ute med henne nå en kveld, og det regnet.. Amanda ruslet rundt, tisset, snuste, snuste litt til, og snuste enda mer. Gikk ned til elven, opp til veien (innenfor gjerdet), og att og fram, ristet seg litt nå og da, og ruslet videre. Hører jo ofte om hunder som nekter å gå ut når det regner, snur i døråpningen osv, tror ikke Amanda har hørt de historiene..

Amanda fikk sin første kjøretur i Nano etter buret kom inn i dag, det ble vel så som så vellykket. På veien her så rister Nano en del.. vi har ikke så bra vei for å si det slik. Det ble heldigvis mye bedre når vi kom på riksveien, men Amanda var litt utilpass, noe hun er i den andre bilen også. Men hun sutrer/surver ikke, maser ikke, bare peser en del. Om vi drar på tur like etter mat eller venter mange timer har ikke noe å si. Ikke hjelper postafen heller, hun ble faktisk nesten verre av de syntes jeg, kanskje fordi hun egentlig ikke er bilsyk, bare ikke liker det så bra.
Er uansett ikke verre enn å stoppe ofte å lufte henne, er det vi gjør vanligvis ellers også.

 

 

 

En kommentar om “Skjeletter i skapet

  1. Tilbaketråkk: Skjeletter i skapet | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s