Nye cacher og forkjølelse

I går kveld sende jeg inn to nye cache beskrivelser, 1 1/2 – 2 timer etterpå var de godkjent og publisert, her er de: GC56RXJ og GC56T04, god tur 🙂
Jeg tror vel ikke at loggbøkene til disse to blir fulle første årene, men håper nå på en logg eller to i året 😉

Nå har jeg vært så uheldig å få en sommerforkjølelse, noe som er mildt sagt irriterende. I morges var jeg ikke verre enn at jeg dro på jobb, for så å dra hjem igjen etter to timer. Det var nok ikke så lurt å dra på jobb. Når jeg kom hjem kledde jeg på meg en tykk fleece genser, og la meg under et tykt teppe. Sov noen timer, så kom Amanda og dyttet forsiktig i meg, 2/3 av henne lå oppi sofaen… for å nå bort til meg.
Jeg følte meg fremdeles dårlig, og hadde en mistanke om at jeg begynte å få feber.. Joda, etter mange målinger og to febertermometer så måtte jeg bare fastslå at temperaturen var litt småskummel.. 35,7 grader, ikke rart jeg følte meg dårlig.

Amanda har tatt det rolig i dag, ja de andre dagene denne uken også.
Så fort på labbene hennes når vi kom hjem fra turen, og de så fine ut. Så bedre på de etterpå, og når jeg vet hvilket terreng hun har gått på osv, så er labbene utrolig fine. Ikke noe kutt, sår eller noe som helst. Det eneste som vistes etter helgen var at hun var litt «stiv» dagen etter.

Nå er vel ikke Boerboel en typisk «turhund» i utgangspunktet, men jeg tror det har mye med hva man gjør det til. Det finnes nok mange Boerboel som får både mindre og mer trening/tur enn hva Amanda får og er tilfreds med det.
Amanda er tilfreds med sin trening og sine turer, og det er jeg også 🙂

 

Skulle ikke tro Amanda hadde seng å ligge i.

hund på gulvet

En kommentar om “Nye cacher og forkjølelse

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..