Geocaching, nye planer

Da er alle cachene jeg la ut sist funnet for første gang, og jeg er igang med flere planer om nye cacher 😀
(Går alt som planlagt får jeg lagt ut tre nye cacher i løpet av pinsen)
Nye cacher betyr flere bytteting, og jeg har flere klare, her er noen av de

plysj giraff

kose giraff

Hello Kitty klokke

klokke med LED

klokke med LED

lilla giraff

farger

LED lyspære LED lyspære LED lyspære

 

Supersøte giraffer(sjiraffer?), den lilla sjiraffen tror jeg blir boende hos meg.. men har flere farger.
Hello Kitty klokke (rosa selvsagt..) svart digital LED klokke (den er helsort, så trykker man på skjermen og tiden vises), fargestifter, nøkkelring med syv farget LED «lampe» (samme lyspære har syv farger den veksler med, er en «beskyttelsesring» oppe på den som må fjernes for at den skal virke), pluss, pluss, pluss…
Gleder meg til å legge ut flere cacher her, og håper selvsagt at det kommer en del andre, så jeg også kan lete litt etter cacher i Skjåk. Nå er det en cache i Skjåk vi ikke har sett etter enda, så må nok en tur opp på Flækøyhøe med det første, håper den ikke ligger for langt oppå.. 😛
Ser at det har vært flere artikler rundt omkring på nett/nettaviser o.l i det siste (dinside, klikk, nrk osv) dessverre så er ordet skattejakt flittig brukt av media, noe som ikke er så » populært» blant mange geocachere, forståelig nok.
I mange av cachene er det ikke bytteting, noen har blitt tømt, andre har ikke plass, du finner ikke så mange «skatter» i en nano…. Jeg er av de få som liker nanoer, gjett hvor vår Nano har navnet fra : )
Det minner meg på at jeg må få bestilt TB til vår Nano, noe som bør være i orden før ferien. Nå tror jeg ikke at så mange logger den, men er morsomt.. 😛

 

5 kommentarer om “Geocaching, nye planer

 1. Du har noen ordentlig fancy bytteting altså! Sånne cacher er det moro å komme til for barna 🙂
  Så akkurat at TB’en din som skal hitover har blitt plukket opp og blir plassert i Lillehammertraktene i nærmeste fremtid, moro!!
  Hvis det hadde vært en ordentlig forklaring med i artiklene, som forklarer at det ikke er skatter man kan ta med seg, så hadde det vært greit å bruke ordet skattejakt. Men jeg forstår godt at folk bruker det ordet ovenfor barna.

  Liker

  1. Og jeg synes det er morsomt med slike bytteting, selv om jeg sjelden aller aldri bytter 😛
   Ja den kommer brått nærmere, blir spennende å se når den nærmer seg hvor mange cacher den er innom før den kommer til din, ble litt mer spennende nå når den er på reisefot.
   Jeg har jo brukt ordet «skattejakt» selv, men tok ikke lang tid før jeg fant ut at det ikke var så lurt.. Og jeg forstår godt de som ikke liker det. Men som du skriver, til barn, spesielt små barn er det et ord som får det til å bli mer morsomt og spennende. Men så vet man jo ikke hvilke cacher som inneholder bytteting heller, så unger kan jo bli skuffet også.

   Liker

   1. Og jeg lurer på om jeg kommer til å være tålmodig nok til å vente til den kommer seg til akkurat riktig cache, eller om jeg plukker den opp når den har kommet seg innenfor Haldens grenser :p
    Mange foreldre har med seg ting i lomma, og så klarer de å putte det oppi cachen før ungene ser det, slik at det alltid er noe spennende i alle cacher. Samtidig er det kanskje greit at ungene lærer at det ikke alltid er noe spennende der, spesielt for de litt eldre av de minste.

    Liker

    1. Hehe, det tenkte jeg ikke på 😀
     Tenkte heller ikke på at man kunne «lure» noe oppi slik, men jeg har jo ikke med unger 😛
     Jeg har jo sett at det er varierende oppi cacher, og synes det er litt morsomt å legge ut cacher der det er litt morsomt og spennende saker

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..