Spøkelse og fiske

Like før jeg skulle legge meg i går kveld var jeg oppe å sjekket mail, og der var det spesielt to mailer jeg ble veldig glad for! Cachene som det ble tull med koordinatene var nå ordnet. Da er det bare å legge ut flere..

Her er et bilde som beskriver en cache.. spøkelsesskilt, tror ikke det finnes så mange skilt med spøkelse på (skiltet er tatt ned) 🙂

spøkelsesskilt

 

Jeg har jo flere planer om andre cacher også..

 

Fikk time hos legen i dag, så fikk medisin mot øyekatarr, heldigvis. Da blir det forhåpentlig vis ikke så galt som sist gang, veldig greit når man får time samme dag.

 

Fikk endelig tak i en del av Idun sitt grilltilbehør, har lett en stund etter det. Blant annet Idun før grilling, Idun under grilling, Idun etter grilling. Gleder meg til å prøve de

Idun grilltilbehørSatser på mye flott sommervær, så det blir mye grilling. Det går jo å grille ute og spise inne.. men jeg synes ikke det blir det samme, skal jeg grille vil jeg helst spise ute.

Jeg er ikke noen storfisker (bare 173 cm… 😛 )
Jeg synes det er morsomt å fiske, uansett om jeg får fisk eller ikke, men går veldig fort lei. Når sant skal sies får jeg ikke så mye fisk heller, og er egentlig nesten like glad om fisken er 50 gram eller 500 gram.
Jeg har fått en bra stor fisk en gang, for noen år siden, ørret på  1,4 kg på et lite vann i skogen/på fjellet. Det var fantastisk morsomt, trodde jeg satt fast, så dro i snøret for så å slippe, så jeg skulle få det løs igjen.. Bare flaks at fisken kom på land.
Jeg har aldri brydd meg så mye med hvilken fiskestang og utstyr jeg bruker ellers, bare tatt en stang.. men sluk/spinner er jeg veldig opptatt av.. i min slukboks er det mye interessant.
Men i dag kom jeg over en fiskestang som nærmest ropte på meg.. Så jeg er nok litt opptatt av utstyr likevel.. slik ser den ut

bilde fra uglystik.com
bilde fra uglystik.com

 

bilde fra uglystik.com
bilde fra uglystik.com

Det er jo en del flotte detaljer på fiskestangen og på snellen, blant annet fargen.. Jeg har sett en del rosa fiskestenger og sneller, men jeg kjøper jo ikke rosa fiskestang og rosa snelle bare fordi de er rosa, dette så faktisk litt bra ut, til mitt formål..
Kommer nok ikke til å slite ut fiskestangen med det første, det har hendt jeg har tatt med liggeunderlag og en bok når vi har reist på fisketur.. er andre som er litt mer tålmodige enn meg 🙂
Vi har mange flotte fiskevann i Skjåk (over 200 vann og 250 km med fiskeførende vann).
For de som er interessert kan jeg anbefale fiske i Skjåk og fiske i Skjåk (nei, er ikke samme link).

 

 

 

 

4 kommentarer om “Spøkelse og fiske

 1. Jeg er en enda mindre storfisker enn deg :p Spøk til side, jeg misliker sterkt å fiske. Men jeg kommenterte til Eileif at du hadde lagt ut disse linkene, hvorpå vi begynte å snakke om det at det kan ta lang tid før vi kommer oss på besøk til dere, og det endte opp i at jeg sitter og savner dere og Skjåk! Buhu!

  Liker

  1. Nei, du blir nok aldri noen stor storfisker 😉
   Jeg liker spenningen med å fiske, men går nok lei litt fort.

   Men plutselig så er dere her 😀 Mange av fiskevannene har kjempeflott turterreng, så da passer det oss alle 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..