Svar på allergiprøve

I dag fikk jeg telefon fra veterinæren, og den kunne ikke vært mer positiv, det var ikke utslag på noen av testene, så Amanda har ikke noen allergi av det hun ble testet for nå, og gjett om jeg er glad!
Den første blodprøven som det kom svar på etter kort tid var slik at det skulle være noen verdier av «noe», om Amanda var allergisk. Jeg husker ærlig talt ikke, var noe med blodceller osv, men svaret som kom viste at Amanda ikke hadde noen allergisk reaksjon på , verdiene var fine, og ikke i samsvar med allergi. Det var litt forbausende, og ga meg et lite håp om at det kanskje ikke var noe allergi. Turte ikke tro det helt før svarene fra den mer spesifikke testen kom, så nå kan jeg slappe av og være glad for skabben.
Etter det beste av alt (at Amanda ikke har allergi) så er det dette at hun nå er testet, så slipper tenke mer på det!

Jeg kan slappe litt av med støvtørking.. rart hvor fort alt blir en vane.. Kommer nok til å fortsette litt med utvidet støvtørking uansett, siden jeg selv reagerer på det 😛
Har kjøpt skai til å ha på madrassene til Amanda, de skal jeg lage uansett, blir litt enklere.
Den sprayen jeg kjøpte for å drepe støvmidden osv var kanskje litt  bortkastet, men det var det eneste også, tror jeg. Det er igjen mye av den enda, så om det er noen som har en allergisk hund og vil prøve, så gir jeg bort flasken mot fraktkostnader (sendes som brev (?) ) Jeg har ikke bruk for den mer, og kanskje noen har lyst til å prøve den, så da kommer den andre til nytte. Send en mail, mld eller kommentar, så ordner jeg det 🙂
Om noen lurer på hvilken spray, så heter den Bio-Life home cleanser, skrev om den i et tidligere innlegg her.

5 kommentarer om “Svar på allergiprøve

  1. Jeg turte ikke spørre, men måtte ta noen andre små spørsmål først.. Og gleden var stor når det gikk opp for meg hva hun sa. Nå kan jeg puste lettet ut her.
   Takk takk, klem tilbake 😀

   Liker

 1. Så flott! Grattis, det var jo gode nyheter. Vi har akkurat fått motsatt nyhet om Ayla (skal skrive om det på bloggen min), så vi misunner dere nå, men er selvfølgelig veldig glade på deres vegne 😀

  Liker

  1. Takk 🙂
   Men så vondt å høre da 😦
   Jeg trodde jo det «verste» og hadde innstilt meg på så mye «ditt og datt», så gleden var veldig stor.
   Det er så veldig vondt når det blir noe med dyrene, og man blir i så mange tilfeller hjelpeløs, så lite man kan gjøre. Det er baksiden med å ha dyr,

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..