Barnebursdag og tur

I dag har vi vært å feiret to års dagen til eldste barnebarnet 🙂

Rart med det, hvor lett det er å bli barn igjen..

Bursdagsfeiring

 

Etterhvert fikk de minste slippe til også

IMG_6347 (800x533)

Nå var jeg smart, og spiste ikke noe lenge før vi dro 😀
Det ble servert Toast Skagen, røkelaks, spekeskinke osv, og selvsagt kaker. Jeg er veldig glad i Toast Skagen, og nå var det lenge siden jeg hadde laget det selv også, skal si det smakte! Vet hva jeg skal lage til noe senere 🙂

 

Når vi kom hjem var det å få ordnet noe mat til Amanda, og så ventet vi en times tid før vi gikk en liten kveldstur. Vi brukte Endomondo og RunKeeper alle tre, og de viser ikke likt de to treningsappene, men innenhver treningsapp var det veldig likt. Hm, lurer på om dette ble forklart på en vanskelig måte 🙄

Her er ihvertfall Amanda sin tur fra Endomondo

amandaen (800x305)

7 kommentarer om “Barnebursdag og tur

 1. Hipp hurra og gratulerer med dagen til eldste lille barnebarn! 🙂
  Det var jo bare 20 meter forskjell på deg og T på Endomondo, og at Amanda går noen få meter lenger er jo veldig naturlig 🙂 Hvor mange meter forskjell var det på deres Endomondo og RunKeeper? For jeg forsto hva du mente med forskjeller og likheter :p

  Liker

  1. Takk 🙂

   Ja det var forbausende lite forskjell, og så lenge det er en mobil vi går med så er det helt akseptabelt 🙂
   Huff, jeg skulle ha med RunKeeper også, men glemte det bort, der gikk Amanda 2,31 km jeg 2,33 km og Tore 2,35 km.
   RunKeeper viser alltid mindre enn Endomondo, og Jeg tror nok Runkeeper er mer nøyaktig. Men enn så lenge bruker vi begge to, så får vi se over tid.
   Hehe, jeg syntes forklaringen min ble veldig mye om og men, så bra du forsto den 🙂

   Liker

   1. Det var egentlig ganske stor forskjell mellom RunKeeper og Endomondo, og det overrasker meg. Og det overrasker også at RunKeeper viser at Amanda går kortest av dere, det er jo egentlig ganske ulogisk.
    Men jeg holder en knapp på at Endomondo er riktig, for det er ikke aktuelt for meg å bytte ut den nå som jeg har så mye statistikk der :p Og så tenker jeg at RunKeeper setter lengden kortere for å motivere folk til å komme seg ut og gå lengre :p

    Liker

    1. Hehe, nei blir moro å se over tid, om det er noe «system» i det. Har jo ikke brukt RunKeeper så lenge, men leste en test der de kom mye bedre ut enn Ebdomondo, så var derfor jeg tenkte jeg skulle prøve den 🙂

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..