Liten jente

Amanda er ikke noen stor jente, og noen ganger blir hun veldig liten

boerboel på stein

boerboel on a rock

 

Det hjelper selvsagt å finne en stor stein å sitte på når man vil vise at man er en liten boerboel.

I dag blir det å ordne noe middag utpå dagen, se på at noen lager dessert.. bake kake osv.
Vi spilte amerikaner i går kveld, hadde ikke tenkt å nevne så mye om det, bortsett fra siste omgangen, jeg skulle tatt bilde av kortene mine. Jeg fikk ess, konge, dame, knekt, ti, åtte og en til i kløver. Så hadde jeg et par jokere, de andre kortene husker jeg ikke, men den følelsen av å spørre etter kløver ni! Fantastisk!!

Amanda imponerte noe veldig i går kveld, Duke hadde lagt seg nokså nærme kanten av sofaen mot stuen, Amanda «la» seg oppi med framparten, og så/snuste på han. Duke fikk noen merkelige uttrykk i ansiktet og freste, Amanda «slo» forsiktig i sofaen med ene framlabben et par ganger, Duke så på henne, freste litt, Amanda «boffet» halvhjertet, og så rygget hun ned fra sofaen og gikk. Duke var fremdeles ikke i humør, men han trekte seg stille tilbake.
Det var enkelt å se at Amanda ikke var på krigsstien i går kveld, men det kan snu på under sekundet, og føler meg uansett ikke trygg på de. Nå har jo Amanda aldri vært sint på Duke, men hun kan være utrolig voldsom av seg i lek, og Duke er jo en katt..
Dessuten kan Amanda være brutal nok om hun slår med labben. Det som var så merkelig i går var at Amanda slo så forsiktig med labben, hun deljet ikke ned i sofaen, det var mer en invitasjon til lek.

I morges når vi sto opp var det den vanlige rutinen med frokost, lufting osv. Etterpå så stilte Amanda seg opp ved sofaen igjen, og bare så på folk og dyr. Det ble nok litt for mye for Duke så tidlig på morgenen, han kom med et langt mjaauu og så kom han i full fart i angrepsposisjon mot Amanda. Amanda sto helt rolig, jeg tror ikke hun egentlig fikk med seg hva som skjedde, Duke stoppet helt inntil Amanda, og rygget litt tilbake. Amanda så på Duke, og så gikk hun fra og gikk bort og la seg et annet sted, som om ingen ting hadde skjedd. Og jeg tenkte o_O 😯 ❓

 

 

En kommentar om “Liten jente

  1. Tilbaketråkk: Liten jente | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..