Konkurranse

Ryddet litt for noen dager siden, og fant igjen et par ting jeg har kjøpt men ikke brukt, og da slo tanken meg om å lage en konkurranse på bloggen her.
Orijen foret var tenkt å bruke som turfôr til Amanda. Det er frysetørket, så er lett i vekt, og skal bløtes i vann. Men nå bruker ikke Amanda Orijen lenger, så da passet det bra å ta det med som premie.

A

En sort velour håndveske.

juicy veske

 

IMG_5500 (800x533)


B

Orijen frysetørket fôr Regional Red 454 g
Holdbarhetsdatoen er februar 2015

orijen

 

Konkurransen:
1. Skriv i kommentarfeltet nede her ditt beste turtips!

Med turtips mener jeg alt som har med tur å gjøre, for eksempel hva som er lurt å ha med /bruke av klær og utstyr, mat og drikke, hva som er lurt å gjøre før/under/etter tur, og med tur mener jeg alt fra en 1/2 times rusletur, løpetur, fisketur til en flere dagers fjelltur, du velger selv.

2. Del dette innlegget på blogg og/eller facebook

Du må også skrive i kommentarfeltet hvilken av premiene du vil ha om du vinner, A eller B.
Husk mailadressen din i e-post feltet, så jeg kan kontakte deg om du vinner

Konkurransen avsluttes fredagkveld, og jeg (eller Amanda) trekker en tilfeldig vinner i helgen 🙂

 

8 kommentarer om “Konkurranse

 1. Siden jeg ikke er den så strener av gårde flere mil om gangen, så er mitt beste turtips rett og slett å kose seg på tur. Se på omgivelsene, og observere alle de små finurligheten naturen har å by på 🙂

  Jeg har delt innlegget ditt på bloggen min, og delt det innlegget igjen på bloggen FB-side. Som jeg skriver på min egen blogg, så sliter jeg litt med å velge premie. Jeg ville blitt like lykkelig for begge deler. Hvis jeg bare MÅ velge, så velger jeg hundematen, men hvis ingen andre vil ha veska, så tar jeg den gjerne 😀

  Liker

  1. Å kose seg på tur er veldig viktig, jeg synes ofte det er «tungt» å komme seg ut, men når jeg først er kommet oppi skogen er det bare kos.

   Får ønske deg lykke til, nå ser vinnersjansene dine store ut 😀

   Liker

 2. Mitt beste turtips må rett og slett være å komme seg ut på tur. Dørstokkmila kan være både lang og høy, men jeg låner ordtaket til Stormberg og sier at små turer også er store. Man trenger ikke pakke 60 liters sekk med alt fra øks og stormkjøkken til bandasjer og dykkerdrakt, man kan finne utrolig mange fine plasser ved å utforske nærområdet. Kanskje finner man rester av gamle husmannsplasser, eller et lite tjern man kan forestille seg at nøkken bor i. Kanskje finner man en godt bortgjemt gapahuk noen jegere har satt opp, eller kanskje man finner en åpen skog med masse myk mose. Og en halvtimes tur i rolig tempo kan være like bra som en 8 timers tur i kappgangtempo. Gå ut ifra dagsformen og det man har tid til, og velg en passende tur. Av erfaring vet jeg at man får den samme gode følelsen når man kommer hjem, uansett hvor lang eller kort turen har vært 🙂

  Liker

  1. Dørstokkmila kan være forferdelig ja, er da det er greit å ha en firbent en som gjør at man «må» ut nå og da 🙂
   Og om man ikke har for store krav til turlengde og tid så er det kanskje enklere å komme seg ut også ja 🙂

   Lykke til 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..