Som hund..

..så eier, eller omvendt.
Når jeg var på tur opp av kjelleren en gang i helgen så hørte jeg er litt pussig lyd når jeg kom øverst i trappen. Hadde hendene fulle av klær, men gikk fort inn i stuen, for klarte å lokalisere lyden slik at jeg skjønte den kom fra der.
Når jeg rundet hjørnet fra kjøkkenet og inn i stuen oppdaget jeg et merkelig «syn», Amanda sto med begge forlabbene inne på stuebordet, og sto å drakk av glasset mitt. Der hadde jeg satt fra meg et høyt colaglass, det var halvfullt, så Amanda slurpet veldig for å få i seg av colaen.
Heldigvis fikk jeg «brølt» ut til henne med det samme jeg så henne, og hun hoppet ned med labbene med en gang. Men jeg kunne ikke la være å le etterpå, det var litt av et syn der hun sto med hele forparten oppå bordet og slurpet. Det er selvsagt ikke morsomt at hunden gjør slik, men å se det.. jaja.
Jeg vet at hun drikker «alt», men glassene har fått stå i fred, til nå.. Skal passe godt på vinglasset mitt heretter… Cola er helt sikkert ikke bra for hunder, men vin er nok enda verre, og Amanda liker vin også..
Ikke mange dagene siden jeg skrev om hvordan hun var med å ta mat.. og så gjør hun dette.
Vi har forresten lest ut siste boken av Storgårdsfolk begge to også, jeg i går kveld, Amanda i dag…
Har uansett ikke hele serien, så ble ikke så stort tap. Sorry LB, du får spørre Amanda om slutten.. jeg glemte at hun og jeg deler nattbord..
Kom plutselig på at jeg har en sorteringsjobb med alle seriebøkene foran meg, en bok mindre å sjekke.

 

Tore skulle brøyte ute her i kveld, og jeg tok med Amanda oppi skogen for å leke litt. Amanda ser ut til å like det når det er så mye løssnø, hun «tripper» avsted. Vi fant ut vi kunne like gjerne gå en tur når vi var der, så ble en fin tur i snøen

boerboel og utsikt

7 kommentarer om “Som hund..

 1. Man blir gjerne sjokkert og litt sint når man oppdager at hundene tar noe de ikke får lov til, og så blir man lattermild etterpå 😉 Men bare hvis det er ting som er i all hovedsak ufarlig for de da, ellers blir man jo redd.
  Herlig stemningsbilde! Litt sånn Soria Moria-preg over det.

  PS! Du som alltid er så flink til å svare på kommentarer, jeg tror du har oversett to av mine kommentarer 😉

  Liker

  1. Ja det var et passe morsomt syn, slik i ettertid. Og at hun klarte det uten å velte glasset, flaks, for datamaskinen min sto ved siden av………
   Takk 🙂

   Å, jeg som trodde jeg hadde vært så påpasselig nå, og stolte glatt på den gule.. Skal se over igjen 😉 Jeg liker å svare på kommentarene jeg får 🙂

   Liker

   1. Du har da en forsiktig hund som ikke vil søle 😉
    Jeg er ikke vant til den gule, så den ser jeg aldri på. Jeg får mail når jeg får kommentarer, og jeg tror at jeg bare har misset en eller to kommentarer i løpet av alle år 🙂

    Liker

    1. Var helt sikkert noe slik hun tenkte på.. Jeg hadde «brukt opp» den vanlige mailadressen da jeg startet denne bloggen, så måtte bruke en annen, og den mailen er litt annerledes…

     Liker

 2. Tilbaketråkk: Som hund.. | Blopp.no
 3. Godt at det ikke var noe være enn cola i glasset ditt da. Glassene får stå i fred for mine men om det ligger noe godt på tallerkenen hender det at noe forsvinner mens jeg har ryggen til.

  Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..