Tur og slekt

Været minner veldig om aprilvær for tiden, kan nesten tro det er vår, i slutten av februar..
Men, det blir nok mer snø, mye mer snø også.

Jeg og Amanda skulle gå en liten tur i kveld, det ble en veldig liten tur. Ikke før oppi skogen kommet så kjente jeg en lukt jeg ikke liker, lukten av dyr, og da tenker jeg ikke på katt eller hund. Enten hadde det akkurat gått et dyr der vi gikk, eller så sto det i nærheten. Siden Amanda reagerte på all vinden som var også så fant jeg ut at vi skulle holde oss like oppi her (der elgen pleier å gå..) så vi trente litt i bakkene og bare ruslet litt før vi gikk hjem. Vi så jo hjem på huset hele tiden, slik at om jeg så en elg kunne jeg bare løpe hjem..

I går kveld blåste det så mye at jeg dro for gardinene, greit å gardere seg, haha.
Amanda var urolig etter vi la oss pga vinden, den tar veldig godt noen ganger, og kommer kraftige vindkast. Men nå er det tydeligvis ikke verre enn at hun kan ligge alene på soverommet, når jeg og hun er alene så ligger hun ofte på soverommet, hm.. Hun kommer fram en og annen gang, ligger kanskje litt, men så går hun på soverommet igjen, hun synes vel at jeg kan passe på meg selv.

I helgen fikk jeg endelig montert genseren jeg strikket før jul, det har tatt sin tid.. Genseren var til meg selv, strikket meg tykke pinner og tykt garn, så det gikk veldig fort unna. Men da den var klar for montering ble den liggende i en pose…
Siden jeg hadde et nytt prosjekt jeg ville begynne med nå så tenkte jeg at jeg måtte få montert genseren, og som sagt så gjort.. Brukte litt tid på å få sydd den sammen i går, forstykke, bakstykke og to ermer. Etterpå så prøvde jeg den, og tullet den ikke så pent sammen, og skal gjemme den godt!

Og nå har jeg tullet meg helt bort på et nettsted som har med slekt å gjøre, skulle bare inn å se.. fant ut jeg fikk slutte før jeg fikk rotet til alt for mye inne på familietreet jeg lager… kjedelig å «lage» slektninger som ikke finnes… Får bruke litt mer tid inne der en dag jeg er mer våken 🙂

 

En kommentar om “Tur og slekt

  1. Tilbaketråkk: Tur og slekt | Blopp.no

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..