Tannlegebesøk og rydding

Her går tiden som bare det, selv om vi ikke gjør så mye spesielt. Er alltid noe «småtteri» å drive på med, for å ikke snakke om hvor godt det er å bare synke ned i sofaen og bli der.
I kveld har jeg fått støvsugd og vasket litt til helgen, får «besøk» i helgen, så da er det greit å være ferdig med alt.

Har strikket sokk og laget ny oppskrift til hvordan strikke sokker, barnesokker denne gangen, litt morsomt 🙂

Noe som ikke er morsomt er tannlegebesøk.. hadde time hos tannlegen i dag, har avlyst timen en gang før, så nå klarte jeg ikke komme på en eneste god ide for å avlyse (men gjett om jeg prøvde å komme på noe)
Jeg har så tannlegeskrekk at det ikke er til å tro, om man ikke har «vært der» selv. Sov dårlig i natt, og timene i morges var forferdelig. Hadde time nokså tidlig, for å slippe å være «dårlig» hele dagen.
Jeg vet jo at det er bare «dumt», for når jeg kommer inn til tannlegen er det «greit». Og jeg skulle bare skifte en fylling, som det ikke engang var noe galt med, men greit å skifte ut noe amalgam.
Alt gikk selvsagt veldig greit i dag også, som vanlig. Det er ihvertfall veldig viktig å ha en flink og grei tannlege om man har tannlegeskrekk. Jeg har ikke så mye imot å skifte fastlegen, men skifte tannlege.. grøsser bare ved tanken.

OL har jeg ikke fått med meg så mye av, interessen har ikke økt så mye denne uken, og ikke forstår jeg at det er Norge det er snakk om når jeg ser navn på utøvere som det skrives om på nettet heller. Selvsagt vet jeg hvem Bjørgen, Johaug og Northug er, men det er vel nesten de eneste jeg drar kjensel på også.

Da er det vel å komme seg i seng igjen snart, har vært noen veldig tidlig morgener på jobb denne uken, ikke like nødvendig alle dager kan man si.

 

hund rydder

 

 

11 kommentarer om “Tannlegebesøk og rydding

 1. Iiiik. Tannlegen! Hater det. Det værste er egentlig når de setter bedøvelsen. Det er det værste jeg vet. Nå har jo jeg vært så heldig å aldri har hatt hull. Men har vært hos tannlegen mange ganger pga en tann jeg ødela når jeg falt på sykkel som barn. Anbefaler det ikke!

  Liker

  1. Jeg er så glad i bedøvelsen, så lukker øynene og «biter tennene sammen». Det er også veldig stor forskjell på hvordan de setter sprøyten har jeg funnet ut, tannlegen jeg bruker setter den på en veldig grei måte 🙂

   Liker

 2. Så bra at det gikk så godt hos tannlegen! Jeg skal til tannlegen til mandag, vanlig kontroll hos den vanlige tannlegen. Men jeg vet at han vil pusse over litt, og det iser så forferdelig at jeg gruer meg like mye til det som jeg gjør når jeg skal til spesialisten for operasjoner. Fysj!

  Liker

  1. Ja den isingen har jeg vært plaget med også, gjorde heldigvis unna alt av pussing osv på den vanlige kontrollen før jul.
   Å skifte en fylling, som det ikke er noe galt med er jo veldig greit, egentlig… Men er man redd er man redd uansett. Du har jo grunn til å grue deg skikkelig, jeg har ikke opplevd noe vondt eller ubehagelig siden jeg var ung..

   Liker

   1. Er man redd, er det uvesentlig om man har opplevd noe vondt eller ikke. Jeg har ikke blitt noe mer redd etter alle operasjonene, men jeg har på ingen måte blitt mindre redd heller.

    Liker

    1. Mindre redd forstår jeg godt at du ikke har blitt, men er uansett nesten uråd å styre slike følelser. «Ta seg sammen» er heldigvis ikke noe man hører nå i dag om slike ting.

     Liker

 3. Du har min fulle sympati!
  Jeg har også tannlegeskrekk og byttet for noen år siden til et kontor hvor de tilbyr lystgass og det hjalp meg ENORMT! Jeg gruer meg fremdles i flere dager før jeg skal dit men det går stadig bedre.

  Liker

  1. Å du er heldig, lystgass har de ikke her, da hadde jeg kanskje vært der oftere.
   Jeg bruker valerina før jeg skal til tannlegen noen ganger, tar det verste. Men hos meg hjelper det også litt når jeg først kommer inn til tannlegen, er tiden før som er så ille.
   Vet ikke hvor mange «smarte» avlysninger jeg har hatt, eller latt være å møte opp, men det var før 🙂 Nå tvinger jeg meg selv, om jeg ikke har en god grunn til å avlyse, og å glemme tannlegetimen tror jeg neppe jeg gjør noen gang 😛

   Liker

    1. Lystgass må jo være fantastisk når man er hos tannlegen. Jeg har brukt lystgass noen ganger (ikke hos tannlege) bare en gang jeg «fikk til» å bruke den skikkelig, men det gikk så langt at jeg nektet å slippe «masken», jeg tviholdt på den… Nå lang tid etterpå er det morsomt 😛

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..