Amanda på variert tur

Da er det ny uke, og etter en litt «slitsom» helg så er det godt.
Lørdagen gikk jeg og la meg før ti om kvelden, og jeg og Amanda sov til halv åtte morgen etter. Det føltes veldig godt!
Vi skulle egentlig ut å gå med Kaos og PH om søndag, men unger er jo ikke alltid så enkelt å få med på tur, og finner på alt av unnskyldninger.. for eksempel å trakke glasskår inn i foten.
Så da ble det meg, Tore og Amanda på tur.
Jeg «sliter» med Endomondoen på mobilen for tiden, lørdagen hadde den tatt med bare tiden vi var oppi skogen, jeg som var så spent på hvor vi hadde gått. I går så startet den ikke før lenge etter vi hadde kommet oppi skogen!
Har vært flere andre ganger jeg ikke har fått slått den på, vil si den finner ikke satellitter, og da er en stor del av vitsen borte.
Håper den har kommet på bedre tanker nå, den er litt grei å ha når man går tur, blir litt mer morsomt.

Men vi hadde nå en fin tur uansett i går, var ute lenge, og Amanda koste seg også. Hun var bra rolig resten av dagen/kvelden.
Tror hun var litt sliten enda, så det ble en tidlig kveld i går kveld også. Fikk lagt ut et flott godnatt bilde av Amanda på fb siden til bloggen, følg oss gjerne på BoerboelHeidi på facebok her

 

Siden jeg har vært borte fra jobb noen dager var det greit å komme tidlig og komme i gang, så var på jobb før seks i morges *gjesp*

Nå er det vel snart på tide med en liten kveldstur, før jeg igjen synker ned i sofaen og bare slapper av resten av kvelden.

Bilder fra turen i går, vi har veldig variert terreng både med tett / åpent om hverandre, og snø og bar mark, noe som gjør det litt mer morsomt og spennende.

boerboel i skogen

 

boerboel i skogen

 

 

boerboel i skogen

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..