Litago genser

Litago (Tine) har lagt ut mønster til Litago-genseren, den ser slik ut (bilde er fra litago.no)

bilde fra litago.no
bilde fra litago.no

Mønsteret kan du laste ned gratis her, og garn til genseren får du kjøpt (veldig billig) her, er mange flotte fargekombinasjoner å velge mellom.

Genseren kan også vinnes i Litago sin facebook side, de gir bort en hjemestrikket Litago genser hver dag nå i advent 😀

Jeg kom over genseren på facebook, og synes den er knalltøff. Synes også det er flott at Litago legger ut gratis mønster til Litago-genseren, og at garnpakkene er så billige (440 kr for en garnpakke (ullgarn) i str M må da være billig?)

Designeren av genseren sin blogg  her  (Pinneguri)

11 kommentarer om “Litago genser

 1. Så hyggelig at du lager en egen bloggpost om det. Inne på Ravelry var det noen som etterlyste en oversettelse, og de pekte til blogginnlegget ditt. Og at de kunne bruke Google som oversettelsesverktøy. Så da ordner det seg.

  Liker

  1. Jeg falt så for mønsteret med det samme jeg så det, og når det lå ute gratis, og man også kunne kjøpe ferdige garnpakker måtte jeg bare dele det 😀
   Og nå fant jeg jo også ut at du har laget mønsteret, og at du hadde mye flott inne på bloggen din. Jeg tror Litago-genseren kommer til å bli en «hit», den traff ihvertfall meg veldig 🙂

   Liker

 2. Tilbaketråkk: Litago genser | Blopp.no
 3. Jeg fikk tilsendt garnpakka til genseren i dag. Men får ikke fargene til å stemme. Hovedfargen er grei, grå nr 292, brun nr 137 er vel også rett, fått en lilla farga nr 460, er den til sløyfe og sko? Og har også fått mønsterfargen i nr 138, som er en grå grønn farge. Skulle ikke denne være turkis ?

  Liker

 4. Lurer på en ting i forbindelse med selve mønsteret jeg nå. Først så skal jeg strikke 5 cm vrangbord, så skal jeg strikke mønster 1. ( når mønster 1 er ferdig måler genseren ca 9 cm) Så skal jeg legge ut 2 masker og strikke mønser 2. Og her er det problemet dukker opp. Det står jeg skal strikke til bolen måler 8 cm ( str small) , det gjør den jo for lengst før mønster 2 er i gang. Også står det en merkelig setning: (fortsett med lus men start samtidig med formingen av livet 45 cm) hva mener du med dette? Er det noe feil her?

  Liker

  1. Jeg har ikke strikket genseren, enda .. 🙂 Så kan dessverre ikke svare deg på spørsmålene, men ser det står nederst på hvert side av mønsteret:
   Ta kontakt på theneedlelady@gmail.com hvis noe er uklart.

   Noen ganger kan det hjelpe å legge det fra seg litt, og lese på nytt litt senere også 🙂

   Liker

  2. Hei, forming av livet er på jentegenser. Da feller du inn i sidene og ut igjen, merk sidene m en tråd. Det er for å få genseren innsvinget i livet.,men du trenger ikke å gjøre det, det går helt fint å atrikke rett opp. bare pass på at antall masker passer m lusene,slik de kommer der de skal.

   Liker

 5. Vil bare takke for oppskriften for ryggsokker til barn, dette har jeg prøvd flere ganger og de har alltid havnet i søppelen, men nå har jeg strikket mine første raggsokker og de ble veldig fine😉👏👏👏👏

  Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.