Levende dyne

Levende dyne er neppe hva dere tror, det er ikke Amanda som leker dyne, men den nye dynen min som på forbausende vis ender i sengen til Amanda. Bare så synd jeg ikke ser den kryper bortover sengen, det skjer bare når jeg ikke er på soverommet, eller når jeg sover..

boerboel i seng

Jeg kikket inn på soverommet når jeg skulle dra i morges, så var snar om å hente «tyggeklut» til Amanda, og låse inn dynen min i safen. Neida, det med safen var bare tull, vi har jo ingen safe, så jeg låste dynen inn i våpenskapet, jeg burde sikkert gjort det hver dag..

Amanda er rolig for tiden.. såpass rolig at jeg synes det er «mistenkelig», noe som heter stille før stormen… Nå er hun ferdig med løpetiden så da blir hun vanligvis «seg selv» igjen nokså fort, så blir interessant å se. Hun har en del forskjellige perioder hun er gjennom, så får ta det som det kommer.

 

Det har vært «mye» CRPS i media siste tiden, noe jeg synes er kjempeflott. Skal oppdatere litt på CRPS siden her på bloggen med det første.

 

 

2 kommentarer om “Levende dyne

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..