Hvile og merkelig beskjed

Amanda er flink til å hvile.. Hun hvilte imellom om lørdagen, og natt til søndag sov hun sammenhengende 8 1/2 time (jeg også..) Ellers er det opp og ned med nettene nå, noen ganger sover hun hele natten uten å ut på do, andre ganger må hun ut på do igjen.

Amanda har hele tiden muligheten for å gå på soverommet for å få ro og fred, men velger ofte å sove midt i bråket selv om barn og barnebarn er her, og hun legger seg ikke nødvendigvis på «plassen sin» i stuen, men bare deiser ned midt på gulvet, og der ligger hun, sengeklærne drar hun bare med seg, om hun skal bruke de.

boerboel som sover

boerboel som sover

boerboel som sover

 

Amanda var jo så heldig at hun fikk herjet litt i helgen også, skulle filmet det en gang, lyden av henne i lek er nok til å skremme de fleste fra å leke med henne. Bjeffing er en ting, men er alle andre lyder, det høres ut som hun er midt i en seriøs kamp noen ganger.
Er alltid greit med kos etter «kampen»

boerboel og barn

 

Laget en liten vri på makaroni med pølse/kjøtt i helgen, stekte bacon og hadde i halve formen, på den andre delen brukte jeg skinke, og så hadde jeg oppi litt mais og purre, originaloppskriften finner du her

makaroni med skinke og bacon

 

makaronigrateng med bacon og skinke

 

 

Fredag som var så gikk jeg hjem fra jobb, tenkte jeg skulle teste endomondo på strekningen med å gå. Den stemmer veldig godt når jeg sykler, men har en sterk mistanke om at den ikke alltid er så nøyaktig når jeg går.
Ihvertfall var været perfekt til å være ute i om fredag etter jobb, og jeg trasket i vei. Etter ca 1 1/5 km kom første tilbud om å få skyss hjem, men selvsagt takket jeg nei 😀 Det gjorde jeg til de neste også, skal man gå, så skal man gå (men tror det blir med den ene gangen her, føler ikke behov for å dobbeltsjekke med det første)
Jeg brukte vel ca 50 min på turen hjem, ikke verst etter å ha jobbet en hel dag på forhånd. Og strekningen stemte på meteren, pussig nok. Så da er jeg igrunn like langt med om endomondoen er til å «stole på», når det gjelder lengde. Noen ganger er alt riktig, andre ganger kan det umulig være riktig,

Jeg er jo så avhengig av post-it lapper, bruker de til «alt», og det har reddet meg mange ganger. Jeg har skrevet opp et tall og et ord på en post-it lapp, og har ingen anelse om hva det betyr!
Jeg har tenkt og tenkt, og prøvd å resonnere meg fram til en logisk og fornuftig løsning, men er total blank, og det irriterer meg litt  166542
Det som står på lappen er: 13 stk, så er tydeligvis antall av noe..
Lurer på om og når jeg finner ut av det. Er jo bare helt topp å skrive ned det man skal huske, for så å glemme hva det betyr, ser for meg den vitsen med å binde hyssing på fingeren så man ikke skal glemme «noe», og så husker man ikke hva man ikke skal glemme… Å skrive kryptiske beskjeder til seg selv er jo bare helt fantastisk!

 

 

2 kommentarer om “Hvile og merkelig beskjed

  1. Jeg vil se video! 😀
    Åh, den makaroniformen ser god ut!
    Hmmm…du trenger 13 nye gardinstenger fordi du har lyst til å bytte de ut. Eller…du skal ha selskap til helgen, og da kommer det 13 personer. Eller…du har 13 ripsbusker. Nei, jeg vet ikke hva du skulle huske 😉

    Liker

    1. Skal se en dag de er i storform.. Ja den makaroniformen er veldig god,enkel og kan varieres mye.
      Vet du, jeg fatter bare ikke hva det 13 stk skal være, det er jo antall av noe, og noe som jeg tydeligvis fant grunn til å skrive opp, gjett om jeg skal skrive det ned når jeg kommer på det!

      Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..