På spor etter rev og en mystisk pakke

Jeg og Amanda har fått pakker i dag 🙂
Fikk sms om at pakken var kommet, så da var det å få en av ungene til å innom etter den, og den sto på benken når jeg kom hjem fra jobb. Her er innholdet

snacks til hund

 

Jeg bestilte fra Petworld i går, og pakken kom i dag. Jeg bor slik til at pakker vanligvis tar noen dager, men Petworld leverer superraskt, og prisene på slik hundesnacks som jeg har bestilt er veldig grei 😀
Kaos var den som fikk smakebit først, siden han kom innom en tur i kveld. Og han får med seg en smakebit opp i campen igjen også, har jobbet hardt siste dagene, så greit å kose seg litt.
Amanda har nok av dager å kose seg med resten, jeg bestilte egentlig for å ha neste uke og utover litt.

 

Jeg og Amanda gikk tur i kveld, var så fantastisk flott vær. Mens vi gikk oppover ble Amanda så opptatt av å snuse (noe som ikke er så rart..) Og når jeg kikket oppover så ser jeg noe rusle oppover lenger oppe, tok meg noen sekunder å forstå hva det er, det er en rev. Den oppdager oss, så løper litt, og stopper opp, setter seg å titter ned på oss, og løper videre. Amanda ser ikke reven i det hele tatt siden hun er så opptatt, og jeg tenker at da får hun bare «jobbe» selv. Hun sporer som bare det oppover, stopper opp et par ganger for å snuse litt ekstra, og er veldig ivrig. Kan jo ikke få ferskere spor å gå etter, så var litt morsomt å «henge etter». Jeg så jo hvor reven gikk, og Amanda snuste seg fram på riktig sted, men jeg måtte dessverre ta henne av sporet etter en stund, siden jeg ikke hverken gadd eller ville gå den retningen reven hadde gått. Litt synd å avbryte, men er vel ikke så mange som har bruke for en hund som går på spor etter rev. 

Vi hadde så flott en tur etterpå, men da vi var på tur hjemover og nedover så begynte hun å snuse igjen, men denne gangen var det neppe rev, aner ikke hva det var, hun sto rolig lenge og bare snuste i luften, og hadde tydelige tegn på at hun ikke var så trygg.
Hun fikk bare være mens jeg gikk bak henne, hun gikk framover med små skritt etterhvert, mens hun enda snuste. Det var såpass lyst i skogen og ikke så langt fra en skogsvei, så jeg følte meg rimelig trygg der vi gikk, selv om ikke Amanda var det. Etterhvert så forsvant tydeligvis lukten som var skummel, og Amanda ble helt normal igjen. 
Fikk tatt bilde av henne mens hun sto rolig å snuste så lenge første gangen, jeg syntes hun var tøff som skulle fortsette å gå selv om hun ikke var trygg. Hun fikk gå som hun ville i tempoet sitt selv.

skummelt

Hunder kan være rar mange ganger, og Amanda er ikke noe unntak. Hun pleier ikke reagere slik på lukter, så hadde vært morsomt å vist hva det var. Resten av turen var hun helt normal.
Når vi kom hjem var hun sliten, så var rett ut på verandaen for å hvile, men så oppdager Amanda noe som får henne til å løfte hodet

Boerboel

 

Når jeg da kikker over, ser jeg denne

nabokatten

 

Men så finner Amanda ut at katten ikke er så interessant, den bare sitter der, så da kan hun fortsette hvilen sin

boerboel

 

 

Så var det den mystiske pakken, da jeg kom hjem lå det lapp i postkassen om pakke. Og jeg kjenner ikke til avsenderen, venter et par pakker i posten, men de er fra andre steder. Hadde jeg vært hjemme når posten kom så hadde jeg fått pakken da, men det var jeg selvsagt ikke. 
Hadde jo slik flaks at en av de andre ungene skulle innom, så sende pakkelappen med han, så han skal hente den og komme innom med den i kveld, og jeg er spent!
Elsker pakker, og når jeg ikke har anelse om hva eller fra hvem er det ekstra spennende 😀

 

6 kommentarer om “På spor etter rev og en mystisk pakke

 1. Hadde dere fulgt etter reven, hadde dere sikkert funnet ut av hva den sier :p
  Åh, så spennende med ukjente pakker! Nå ble jeg spent på dine vegne også, du må fortelle hva det er 🙂

  Liker

  1. Jeg vet hva reven sier, noen ganger, og husker fremdeles hvor redd jeg ble første gangen…
   Nå har jeg fått pakken, hehe… det var ikke såå spennende likevel, men en veldig hyggelig overraskelse kan man si, kommer bilde i morgen 😛

   Liker

  1. Reven sier mye rart… jeg klarer ikke å beskrive lyden, men ble mektig skremt første gang 😛
   Bilde av innholdet i pakken kommer 😀 Kan si så mye om at det var mer spennende før jeg åpnet den, og at jeg ikke har bestilt det 🙂

   God helg til deg også 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..