Kjeksboks og smykketre

Skulle ta en rask tur nede ved elvekanten i kveld, men det viste seg at det ikke var så lurt, steinene var sleipe og vanskelig å gå på, både for oss og Amanda. Da gikk vi bare bortover til vi gikk opp på veien, og over til skogen, og det ble til en liten skogstur isteden.

hund i skogen

 

 

For en tid siden (lenge..) kom det noen nye kjeks på butikken, disse her

melkesjokoladekjeks droningsjokoladekjeks
Jeg har irritert meg over at de har de bildene de har utenpå pakkene uten å ha boksene, men i helgen kom jeg plutselig over boksene 😀 Nå har de sikkert vært lenge andre steder, men jeg har ikke sett de før nå, så da ble det ny kjeksboks.

Boka til melkesjokolade kjeks

Det var boks til både melkesjokolade kjeksen og dronningsjokolade kjeksen, men jeg kjøpte bare den ene. Og så lå det to pakker med kjeks oppi den, spørs bare hvor bra kjeksboksen er, om den blir fort tom osv…

 

Har kjøpt tre, endelig slik tre jeg har sett etter lenge!
Finnes jo så mange smykketre og diverse «ting» til smykker og oppheng til smykker, men jeg ville gjerne ha noe jeg kunne feste øreringer o.l i, og dette treet er perfekt til det jeg ønsket.

smykketre øreringer

 

Så nå skal jeg lete fram resten av smykkene og henge på treet 🙂

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..