Pesing og Doggie bag

Vi har sommer enda 😀
Jeg og Amanda gikk tur i ettermiddag, det ble varmt, altfor varmt. Da vi kom hjem var det rett ut på verandaen, drikke mye vann, og pese som besatt.
Vi gikk ikke langt eller lenge, men jeg kjente jo at det ble varmt selv også, men trodde ikke Amanda skulle bli så utrolig varm. Hun flytter seg vekselvis fra ute til inne og motsatt, og peser…
Heldigvis har hun vett til å drikke vann, det hjelper på litt.

Kaos kom i ettermiddag også, og skal være et døgn eller to… Men Amanda var ikke så veldig interessert i han, etter å ha hatt tissekonkurranse… Begge to gikk tomme 😛

 

Amanda har vært masete en periode nå, skulle tro hun var hannhund… men det er hun altså ikke.
Maser om å ut, trakker og trakker, og når vi kommer ut så skjer det ikke så mye, hun kan til nød tisse to dråper. Det ser jo ut som hun skal på do når hun går slik å trakker, så om hun ikke har vært på do om dagen så må vi jo bare følge henne ut. Heldigvis roer hun seg fort utpå kvelden. Har hun vært på do og jeg vet hun maser bare for å mase, eller hva det nå enn er, så lukker jeg grinden til gangen og soverommet, så får hun være der, og da blir det fort rolig. Forhåpentligvis er det bare en periode hun må gjennom, fort!

 

Kom plutselig på en leke jeg hadde kjøpt til Amanda, i morges. Den lå nedstøvet på kjøleskapet, så oppdaget den da jeg skulle sjekke noe annet. Vi har høyt (veldig høyt) kjøleskap.
Hun var ikke så interessert i leken tidligere, så den ble bortglemt, skulle ta den fram for å se på den en gang tidligere her, men så kokte det bort.
Jeg lot ihvertfall Amanda få leken i morges, og først på var hun nesten usikker til den, veldig forsiktig, så begynte hun å «jamre» seg litt selv også, så jeg trodde jo at det kanskje var morsinstinktet som slo til, for leken høres jo ut som en valp/hund. Men etter en stund gikk det så voldsomt for seg her at det neppe var mye morsinstinkt, leken ble slengt veggimellom, og jeg måtte bare hoppe unna.
Det er en Doggie bag, en interaktiv hundeleke

 

 

 

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..