Amanda i kamp

Dagen startet grytidlig for mann og eldste sønn, de dro på jakt. Hjemme satt jeg med en haug med unger, hund og katt, jadda! 
Vi andre sto opp senere, slik litt før syv… og da gikk det slag i slag utover dagen. Det har gått overraskende bra, igjen.

Vi har vært på butikken, vært ute å plukket bær, noen plukket samme bærene både to og tre ganger… laget mat, spist mat, og kost oss bra. 

Jegerne kom hjem igjen uten noe dyr, slik flaks at jeg allerede hadde laget middag, satt jo egentlig å ventet på reinskjøttet. Tror de har hatt en fantastisk dag på fjellet i dag, så ut som det hadde vært mye sol… Her nede har det vært fantastisk også, 

Man blir tørst i denne varmen, og når man ikke rekker opp til hyllen for å finne seg drikkeglass, og alle andre er opptatt, ja da må man ta pakken i egne hender

barn drikker litago
Det var ikke igjen så veldig mye der… og etterpå var det ihvertfall tomt 🙂

Fant ut at Duke var i så skummelt humør at det ikke var noen vits å kødde med han i dag

djevelkatt)

 

 

Og når så jegerne kom hjem i kveld, ble det liv i leiren…. Amanda hadde da vært så rolig hele dagen, og måtte da få utløp for litt energi, og tok en liten kamp, kan berolige alle med at Amanda kom fra hele kampen uten en eneste skramme, ikke så mye som en risp på henne….

hundekamp

 

IMG_9735 (800x539)

 

IMG_9739 (800x485)

 

IMG_9751 (800x490)

 

IMG_9752 (800x533)

 

 

Etterpå var det å roe ned litt, og så finne en godbit som avslutning på det hele

hund og godbit

 

En boerboel leker «hardt», det både ser og høres veldig voldsomt ut, lydene kan nesten høres ut som det er kamp på alvor og ikke lek. Er viktig å huske på at det ikke er hunden som bestemmer start og stopp på «kampene», og at stopp er stopp uansett! 

 

2 kommentarer om “Amanda i kamp

 1. Hørtes ut som en slitsom dag.. 😉

  Aldor leker jo også ganske voldsomt.. eller, HAN tror jo han veier 10 kilo og er liten og søt, men det kjennes ikke helt sånn ut når han tråkker på en.. men det er ikkeno lyd i han da.. (Ikke når han leker med oss iallefall, litt annerledes med andre hunder.. 😛 )

  Liker

  1. Det hjalp nok på en del at eldste ungen er 28 år……..

   Ja de er veldig små i eget bilde når de driver på, bare når de skal ha plass et sted…
   Amanda er det så mye lyd i uansett om det er mennesker eller hunder hun leker med, er lyd i henne når hun får «bøllefakter» også, for å ikke snakke om koselyder. Virker som det er en rase med utrolig mye lyd i uansett tilstand, men det er heldigvis ikke noen «snaltrehund», ikke de to jeg har hatt ihvertfall.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..