Mobilblogging, fjelltur og kameravest

Jeg testet ut blogging fra mobil. noe som gikk så som så… Første som skjedde var at innlegget ikke ble publisert, noe som jeg ikke var klar over. Da jeg ble klar over det, i dag… så publiserte jeg det, og da var jo alt greit? Nei!
Da jeg kom hjem fra jobb skulle jeg sjekke, og der sto det «beskyttet» på det, og det står også «Dette innlegget er passordbeskyttet. Du må oppgi passord nedenfor for å se det».
Jeg vet ikke hvilket passord man skal bruke… men innlegget var ikke så viktig heller, noen ord om ditt og datt og et bilde. Men nå vet jeg at man kan legge passord på innlegg på bloggen.
Får prøve igjen senere, så om det skulle dukke opp et og annet merkelige (altså, litt mer merkelig enn vanlig…) innlegg, så er det bare jeg som tester litt.

Det så egentlig veldig greit ut med mobilblogging… så burde ant at det ikke var det. Men finner vel ut av det til slutt.

 

Igår kveld dro vi på fjelltur, slik ved åtte tiden om kvelden. Var mannen som kom på den gode ideen, og jeg var ikke vanskelig å be.
Vi gikk kulturstien på Aursjoen. Slik ser den ut:

Kulturstien Aursjoen

 

 

Det var helt nydelig vær, og vi var hjemme igjen ved ti-tiden.
Tok selvsagt noen bilder…

Boerboel på fjelltur

 

 

Boerboel ved fjellvann

 

 

Boerboel på Aursjoen

 

 

Fjellvann

På dette bildet over her fikk jeg assosiasjoner til Paradise Hotel… Bekken har en kant rett ned, men vises ikke så godt på bildet.

 

 

Når vi hadde gått et godt stykke til så fløy det opp en rype rett foran oss, og rypeungene (?) spratt til alle kanter, det må ha vært rundt 15 unger, første gangen jeg har sett noe slik, og var litt av et syn. Fikk bilde av mammarypen

rypeHun ville ikke dra fra oss, ikke det minste rart siden alle ungene var rundt der, så vi gikk bare videre så hun skulle få samle ungeflokken sin igjen.

 

 

Vi har fått Sommer 😀
Det er bare helt fantastisk, har vært bra både i går og i dag, og et skal vare til fredag/lørdag. Da passet det veldig bra å klippe plen etter jobb i dag, så fikk jeg vært ute også, greit å se praktisk på det…

Amanda skulle få være reserve for Kaos til jakten i høst… Og da må man jo selvsagt sjekke at utstyret er i orden

hundevest kameravest GPS vest

 

 

Hundevest kameravest GPS vest

 

Det er en hundevest/kameravest/GPSvest, så nå kan Amanda… (Kaos) ta film når han er på jakt, genialt.
Gleder meg til Kaos skal ha filmkveld.
Men må da si at Amanda kledde den her vesten veldig godt, og den passet henne veldig bra i str også, P har sikkert att mål av henne for å være sikker på at hun kan steppe inn som reserve for Kaos til høsten 😆
(Jeg har ikke sagt til Amanda at Boerboel ikke er jakthund)
Men må si at Kaos er hakket mer bortskjemt enn Amanda, en hund med sitt eget filmkamera? Det har ikke jeg planer om å kjøpe til Amanda, men hun får sikkert låne det…

 

10 kommentarer om “Mobilblogging, fjelltur og kameravest

 1. Først gang jeg skulle teste en mobilapp for blogging, så sto det at jeg skulle skrive inn passord. Jeg trodde det var passordet til bloggen (at det var en sikkerhetsgreie sånn at ikke hvemsomhelst skulle legge ut innlegg på min blogg), men da fikk jeg også opp at innlegget var passordbeskyttet, slik som du har fått. Så prøv å taste passordet ditt og se om du får opp innlegget. Jeg fikk det ihvertfall til å bli et normalt innlegg fra app’en når jeg ikke tastet noe passord.
  Himmel, så herlig den kulturstien ser ut! Flatt og fint, ikke kjempelangt (jeg trodde den var lengre!), og fantastisk natur!
  Og så synes jeg du skal la Amanda filme at hun er på fluejakt 😉 For da er hun jo jakthund 😉

  Liker

  1. Sånn, da fikk jeg det til, takk 😀 Tror jeg skal teste litt mer… for fatter ikke hvor eller når jeg gjorde at det ble passord på det, blir spennende neste gang…
   Den kulturstien er flott, og tar ikke så lang tid heller. Er en del tavler med info på underveis av diverse… Og veldig varierende utsikt, så den kan jeg anbefale 😉
   Hehe, ja spørs om Amanda får bruke den på slik jakt, er jo helt fenomenalt hvor mye de finner på til hunder. Men er garantert spennende å ha på slik kamera på en jakthund 🙂

   Liker

   1. Er det den offisielle WordPress-app’en du har? Min mobil er en Nokia, og der finnes ikke den offisielle app’en. Men jeg har lastet ned den offisielle på Eileifs mobil, så hvis det er noe du lurer på, kan jeg se på hans tlf om jeg finner ut av det.
    Må se om vi kan få til den stien en eller annen gang 😉
    Dere må jo teste om kameraet funker og sånn, og da er det mye lettere å gjøre det hjemme på forhånd :p

    Liker

    1. Jeg har den offisielle ja, tror jeg. Det må det nesten være,når jeg ser på den.
     Så den finnes ikke til Nokia? Nokia er jo store, så de burde jo ha den de også.
     Skal prøve igjen snart, så får jeg se hvordan det går, du hjalp meg ihvertfall denne gangen 🙂 Jeg trodde innlegget lastet seg opp i går… Men lærer etterhvert ser jeg, greit at det bare er testing.

     Den stien må vi gå ja, tror ikke jeg skal bomme på den heller…

     Greit å sjekke hjemme først 🙂 Alt er egentlig veldig greit å sjekke hjemme når jeg tenker meg om 😛

     Liker

     1. Smarttelefoner fra Nokia kjører operativsystemene Symbian (på vei ut) eller Windows. Min mobil går på Symbian, og det lages nesten ikke app’er til Symbian i det hele tatt. Hvis du legger merke til hva som blir reklamert når det gjelder app’er i reklamer og slikt, så står det som regel bare at de er tilgjengelige for AppStore (iPhone) eller GooglePlay (Androider som f.eks. Samsung). Så selv om jeg nå har hatt Nokia siden tidenes morgen og er superglad i menysystemet deres, så må jeg nok gå over på android neste gang hvis jeg vil ha app’er i det hele tatt (for jeg nekter å ha Windowstelefon, og jeg nekter også å ha iPhone (tror jeg)).
      Høres veldig bra ut 😀
      Det har du rett i, det er så dumt å dra ut på noe uten fungerende utstyr.

      Liker

 2. Ikke iphone daaa… 😛

  Men du! Kamera til bikkja?? Hvorfor har ikke jeg tenkt på det før?? Og er det vanntett og støtsikkert? 😛

  Liker

  1. HTC er jo selvsagt beste mobil 😉

   Klart bikkja må ha kamera!

   Har egentlig ikke peiling på hvordan det er… Men er jo slik at hunden har på vesten med kamera når den flyr alene rundt omkring i skogen på jakt etter dyr, så det må være litt solid tenker jeg, og kamerahuset er jo i metall. Helt sikkert noe for Aldor 😀

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..