Førstehjelpsutstyr til hund

Nå har vi fastsatt mye av ferieplanene våre, og et par av de planene er flere dager i fjellet.
Det er jo alltid greit å ha med førstehjelputstyr når man er på fjelltur, og der er vi vanligvis veldig flinke. Men vi har jo med hund, og det kan være greit å ha litt førstehjelpsutstyr til hund også. Jeg har sett etter førstehjelpspakke til hund, men ikke funnet noe som har «alt» jeg vil ha, så da setter jeg sammen en selv.
Mye av førstehjelpsutstyret til oss og Amanda er likt, så det kan vi dele på, men noe er jo forskjellig også.
Nedenfor har jeg listet opp det jeg synes er greit å ha med

 

Chlorhexidin

Blodstopp

Canikur

Skumbandasje

Øyevask/rens

Potesokk

Pinsett

Termometer

Flåttfjerner

Plastertape

Kompress

Bandasje

Potevoks

 

Håper ikke å få bruk for noe av det, men kan være en sikkerhet når man er langt inne på fjellet, og er fort gjort at det kan komme en skade. Skade og uhell kan skje på småturer også, men da har man ikke så langt til veterinær osv om man har behov for det.
Vi krysser fingrene og labbene for en skadefri sommer, men er uhellet ute kan det være greit å bære med seg litt utstyr til hunden også.

 

8 kommentarer om “Førstehjelpsutstyr til hund

  1. Du ble satt på vent pga linker ser det ut til 🙂

   Fant hjemmesiden til de som har Norgespakka, og husdyr hjelpen, og skulle ønske jeg haddesett den før, http://norgespakka.no/index.php?serie=mikroserien og http://norgespakka.no/index.php?serie=dyreserien

   De har mange varianter jeg kunne tenkt meg, og mange varianter til dyr. Jeg har sjekket og lett «alle» steder etter de pakkene på nett nå, xxl. tropehagen osv, men neida. Men så kom jeg etter mye om og men over denne siden http://www.catstore4u.com/
   Tror de hadde fått solgt mye av de pakkene om det hadde vært litt mer tilgjengelig

   Liker

   1. Yay, jeg er nesten en spammer! 😀
    Linkene dine til Norgespakka er jo det samme stedet jeg har linket til, og der er det jo ingen nettbutikk… Og ikke finner jeg de pakkene hos catstore4u som du linker til?

    Liker

    1. Hehe, slik spamming er ok 🙂
     Du sier noe der, men er en annen side (fra samme sted), jeg har søkt og søkt, så gikk nok litt i surr 😆
     Nei, du må bruke mobilen for å søke på den nettbutikken, da kan man faktisk kjøpe pakkene også, hos meg er det forskjell på søkeresulteter på data og mobil, men vet ikke om det er normalt…

     Liker

     1. I alle dager…en nettbutikk bare for mobilbrukere og ikke for pc-brukere? Det var da dårlig gjort! Og ikke har jeg hørt om det før heller. Men jeg vet ihvertfall at jeg skal titte innom Handysize neste gang jeg er i Oslo og se om de fremdeles har denne til hund. Nå må jeg bare legge til at jeg sjelden er i Oslo, men når jeg først er der klarer jeg ikke å la være å gå innom Handysize, selv om jeg ikke nødvendigvis skal ha noe der :p

      Liker

      1. Er nok ikke bare for mobilbrukere, men med mobil så gikk det an å kjøpe de pakkene, var slik kjøp knapp man kunne trykke på. Med datamaskinen min får jeg ikke opp noe slik, merkelig nok.
       Ja var mye flott på Handysize 🙂

       Liker

       1. Jeg tror du må ha en magisk mobil, for jeg finner ikke noen kjøpeknapp når jeg går inn via mobilen. Rareste jeg har vært med på på lenge!

        Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..