Regndekken / stormdekken til hund

Jeg bestilte jo regndekken til Amanda for en tid siden, som var for lite. Så jeg returnerte det, og det ble borte i postgangen et sted. Av en eller annen grunn hadde jeg ikke helt med hodet da jeg returnerte det, så det ble sendt som brev, smart…
Var selvsagt ikke så billig et regndekken heller, og vanligvis sender jeg ting i posten med sporing. Jeg kunne ikke klandre noen andre enn meg selv, og posten da, som rotet den bort.
Så fant ut at da fikk bare Amanda klare seg uten en stund, var jeg heldig så dukket den kanskje opp etter litt.
Men tidligere denne uken fikk jeg mail fra der jeg jeg kjøpte det, om hva jeg skulle bytte til (str)og de sende meg ett nytt, så skulle jeg bare si fra om det andre dukket opp. Det hadde jeg ikke ventet siden det så absolutt var min feil og mitt ansvar. Snakk om kjempegod service 😀

I dag dukket det opp, dette her

Jeg var jo så i tvil ang størrelsen da jeg bestilte første gang, om jeg skulle bestille str 55 eller 65, men ende opp med str 65. Og så var det alt for lite. Jeg synes Amanda er en veldig liten Boerboel, men hun er nok ikke slik veldig liten likevel.
Det er ikke enkelt med regndekken eller andre dekken til Boerboel og andre store hunder, det er ikke så veldig stort utvalg. Hurtta har en del i store størrelser, og de har veldig mye funksjonelt også.

Prøvde såvidt dekkenet på Amanda i kveld, men var varmt her så Amanda var ikke helt fornøyd med å kle på seg, dette vi har nå er str 75, og Amanda har god plass i det. En størrelse mindre ble både for kort i ryggen, for smalt i fronten, ja rett å slett for lite.

Regndekken stor hund

 

 

Regndekken boerboel

 

 

 

Dekkenet heter Hurtta Lifeguard stormdekken (det er et vann og vindtett dekken) og det har mange smarte løsninger, du kan lese om det inne på Petworld.
Det kan legges sammen i en liten lomme, så det er enkelt å ha med og enkelt å ha på, og enkelt å ta på.
Jeg liker også veldig godt halsen/hetten på det, som kan reguleres en del. Stoffet kjennes også mykt å ha på, så nå er det bare å vente på en dag med regn som ikke er alt for varmt, så vi får prøvd det.
Fargen på bildene hos meg ble litt merkelige ser jeg… det er egentlig gult.

4 kommentarer om “Regndekken / stormdekken til hund

 1. Hihi, så søt da! Jøss, for en service Petworld har da! Var det ikke der du fikk så bra service for litt siden også?

  Aldor har fått seg redningsvest han.. fnis. Ble litt overrasket over at den var *nesten* for liten til han. Stod at den var til labrador og slik, opp til 40kg, og han er jo egentlig en liten knott.. men den var bare akkurat passe.. jaja, han ser ikke ut til å bli noe større så.. hehe

  Liker

  1. Er imponert over kundeservicen til Petworld ja, og var de jeg fikk så bra service fra for ikke så lenge siden også. Nå var det min (og posten!) sin feil, så nå etterpå irriterte jeg meg grønn over akkurat dette å sende så dyr vare som brev uten noe som helst sporing, jeg sender vanligvis med sporing når det er litt verdi. Og det kommer jeg garantert til å huske senere.

   Så på redningsvest en gang jeg også, men fant ut at det var ikke så aktuelt for oss, jeg unngår alt som heter båt om jeg kan, Amanda mener selvsagt det samme som meg…
   Men er jo en trygghet om man har med hund i båt, spesielt med håndtak på ryggen, ikke så enkelt å heise opp disse søte små…

   Liker

 2. Så fint det ble! Det overrasker meg at 65 ble for lite, for jeg synes 75 ser litt stort ut, men det er absolutt bedre med litt stort enn litt lite. Og halsen var jo supersmart, jeg trodde faktisk ikke at halsen var _så_ lang.
  Superservice i den butikken tydeligvis, det er sånne butikker man går tilbake til gang på gang på gang 🙂

  Liker

  1. Jeg målte jo Amanda før jeg bestilte og trodde jo til og med at 55 kunne passe… 65 ble for kort, mye av «bakdelen» stakk ut og fikk ikke lukket den foran. Nå er jo denne rasen litt kraftig i fronten, men likevel. Er borrelås slik at man kan regulere foran også, men det hjalp ikke med en massiv dame…
   Halsen var en av grunnene til at jeg valgte denne, er så godt at det dekker ihvertfall halsen, og denne kan dekke til mesteparten av hodet, uten at det blir ubehagelig, Amanda gjorde ikke noe av å få det over seg.
   Nå prøvde vi bare løst over Amanda for å se ang str så har ikke tilpasset det noe, er mange tilpasninger på det, og det bør det jo være også synes jeg.
   Superservice ja 😀 Jeg hadde faktisk belaget meg på å vente lenge før Amanda fikk noe regndekken nå, er liksom ikke slik man kjøper to av….

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..