Vi finner mye blomster, og mye bein…

I dag har vi rukket å gå en bra tur, og grillet etterpå, enda så er det igjen mye av dagen, eller kvelden, alt ettersom hvordan man ser det.

Vi hadde en kjempeflott tur i dag, har ikke gått der vi var før, og det hadde heller ikke Amanda, så hun storkoste seg. Mye å snuse på, snuse etter, og veldig variert terreng. Forøvrig litt myr og vann også, så da var Amanda veldig tilfreds.
Var mye flotte blomster å se, var tett i tett mange steder.

Multeblomster

 

 

Multeblomster

 

Blomstene vises ikke så godt som de i virkeligheten synes, det ble da en merkelig setning…

Nesten så jeg hadde lyst å plukke meg en bukett å ta med hjem, men lot det være. Var en del blåbærlyng der også, så rekner med at det blir en del bær til sommer/høsten.

 

Ble jo noen bilder av Amanda også, og den flotte mannen som var med på tur. Først fant vi en veldig naturlig skygge, en naturlig gapahuk, da var det to som koste seg godt.
Så ble det litt gjørme og litt vann, vi kom også over en «elggrav» , mye av beinene var på et begrenset område, men resten lå spredt utover et stykke, er nok noen som har koset seg skikkelig der en stund, Amanda var ikke interessert siden det var bare tørre bein som lå igjen.
Ble litt tid til kos i lyngen også 🙂

Naturlig gapahuk

 

 

Boerboel og gjørme er suksess

 

 

Boerboel og vann

 

 

åpen elggrav

 

 

Boerboelkos

 

 

Når vi kom hjem var det å slappe av litt, finne fram mat til den som var mest sulten… Og så grillet vi. Kom til å tenke på at jeg en gang for mange år siden kjøpte en «grillpanne», så da var det ned i kjelleren og lete, der dukket den opp, og var bare å fylle den med grønnsaker til grillen.

Grille grønnsaker

 

 

Jeg merker det er litt uvant med det nye designet på bloggen, spesielt i forhold til bilder. Hvor teksten blir plassert i forhold til bildene, og at det ikke blir tekst i «bilderammen» under lenger. Men finner vel utav det etterhvert.

 

 

6 kommentarer om “Vi finner mye blomster, og mye bein…

 1. Så herlig vær dere har hatt i dag! Det er sånne dager det er ordentlig deilig å være på tur, og det ser absolutt ut som dere koste dere 🙂
  Det at du skiftet tema på bloggen gjorde at jeg tittet kjapt etter nytt tema, jeg også, men jeg kom plutselig på hvor mye jobb det har vært å få det sånn som det er nå, og den jobben orker jeg ikke en gang til, ihvertfall ikke akkurat nå. Så da dropper jeg det 😉

  Liker

  1. Perfekt turvær, kan tenke meg at det var 15-16 grader, og så var det sol 😀
   Dette er tredje tema jeg har på denne bloggen, og var nok mest jobb fra første til andre. Nå «fulgte» liksom widgetene med uten videre, og de er det mye jobb med når man ikke kan det!
   Det er litt moro når man får det til, men jeg var egentlig veldig fornøyd med forrige tema også, til jeg fant dette, hehe. Nå tror jeg at jeg skal la være å se på temaer igjen første tiden ja. Men er ikke heelt ferdig med finpussen på denne heller, tror jeg…

   Liker

   1. Det er absolutt det beste turværet! Jeg har tenkt meg ut på tur i morgen, selv om jeg egentlig ikke vil at nybadede Nairo skal møkke seg ned på noen måte 😉
    Widgetene er mye jobb, ikke noen tvil om det! Så det er veldig godt når man slipper å styre med de. Klart det er moro å få det til, mestringsfølelse er alltid godt 🙂 Men det dukker alltid opp noe man har lyst til å gjøre noe med. Forhåpentligvis gjelder det bare ting man klarer å gjøre noe med, og ikke de tingene man ikke skjønner bæret av 😉

    Liker

    1. Du får finne et tørt og fint sted å gå til, men ny skitt er uansett ikke det samme som gammel 😛 Amanda var bare sekundet fra å rulle seg i noe møkk i dag, hadde hun gjort det hadde det blitt et bad ja!
     Kjenner til den mestringfølelsen, men også den med å ikke få til noe som man absolutt vil forandre!

     Liker

 2. Iiik, bein! Da hadde fantasien min løpt løpskt vet jeg 😉 siden jeg ikke ser forskjell på menneske- eller dyrebein 😉
  Jeg syns designet ditt er fint, det er morsomt å leke seg!

  Liker

  1. Hehe, jeg tenkte på elg med det samme, selv om fantasien min løper løpsk noen ganger. Og det hjalp jo også at det lå et stort elghode like bortenfor der, som jeg så etterpå.
   Takk 🙂 Ja, det er morsomt å leke og forandre litt noen ganger.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..