Innspurt til helgen

Og da var løpetiden et faktum, passet selvsagt ikke så bra med tidspunktet, men som jeg skrev i forrige innlegg, det blir ingen løpetid til jul, gjelder å se det positive i det.
Hovner ikke Amanda opp mer enn det hun har gjort til nå så er det ikke så «galt», egentlig. Er litt mer spent på hvor mye hun blør osv denne gangen i forhold til de to andre gangene. Nå skal vi ha en del «besøk» hele helgen også, så slik sett klaffet det jo bra… Jeg ba de ta med mørke klær…
Jeg har vasket til helgen også… Nesten bortkastet.

Kaos skal være hjemme hos seg selv i uken som kommer, ikke sikkert det er så dumt, men han har vært lite påvirket av løpetiden hennes tidligere. Ihvertfall ikke slik jeg hører og leser om at de kan bli, han blir litt ivrig når Amanda stiller seg opp og tisser 5 cm fra hundegården, snakk om å være ondskapsfull eller noe. Men han spiser og drikker normalt, uler ikke eller maser, så har vel vært heldige der.

Duke kommer jo i kveld, men han bryr seg vel ikke om hverken det ene eller andre kjenner jeg han rett. Blir morsomt å se han med det nye leke/klore stativet, om han bruker det…
Amanda fikk prøve den Doggie Bag nå en kveld, det ble ingen suksess. Prøvde å filme det, men ble liksom ikke så mye å filme, siden Amanda forsvant… Leken fikk ligge på gulvet en stund, og hun var borte hos det og fikk det til å bjeffe og hoppe, men ser liksom ikke ut til at det er hennes type leke. Spørs om Kaos skal få prøve den, han er passe leken han også, selv om han er voksen…

Det bøtter ned med regn her i kveld, drittvær. Det gjør sikkert bra for noe… men håper det holder opp snart så det tørker opp litt til i morgen 17. mai.
Har fått handlet bra inn til helgen, er skikkelig langhelg (må en tur på jobb en eller annen dag siden jeg ikke ble helt ferdig i dag) men ellers skal det bli mye kos.

Vi var da ute å lekte i morges

Boerboel

 

 

4 kommentarer om “Innspurt til helgen

 1. Jeg prøver å huske om jeg har hørt om flest hannhunder som tar av når det er løpetid i nærheten, eller om jeg har hørt om flest hannhunder som ikke bryr seg, men jeg tror det er sånn nogenlunde 50-50. Eller kanskje mer 80 % som ikke bryr seg. Jeg har ihvertfall vært superheldig med mine to forrige hannhunder, så gjenstår det å se om Nairo er så ille som vi fikk inntrykk av, eller om det var en kombinasjon av fler «uheldige» sammentreff. Du har sikkert skrevet noe om det før, men hvordan blir Amanda? Er hun sånn at hun blir klengete og masete, eller bryr hun seg ikke?
  Hvordan fungerer den DoggieBag-saken? Hopper den rundt på egenhånd og lager lyd?

  Liker

  1. Det er jo på en måte normalt at hannhunder tar litt av når det gjelder tisper med løpetid, men noen blir jo helt ekstreme.
   Vi har alltid vært heldige, den siste hannhunden vi hadde, Shep, han gikk å maste litt ekstra når det var løpetid rundt omkring her, skulle bare ut og gikk å pitret, men ikke verre enn at det var «greit».
   Er næmmen ikke sikker på hvordan Amanda blir jeg, min hukommelse… må sjekke senere om jeg har skrevet noe på bloggen, hehe. Nå har hun vært ekstra rolig en periode, så har hatt løpetiden i bakhodet, og gått å sett om det har blitt noen forandringer bak. Ikke husket jeg hvor lenge hun blødde sist heller, DET skal jeg ihvertfall sjekke på bloggen, vet det virker mye lenger enn det egentlig er.

   Doggie baggen ligger rolig til noen rører ved den, da bjeffer den og hopper rundt. Må røre litt mye på den, en av gangene tok Amanda å bar den bort til teppet sitt før den begynte å bjeffe og hoppe, da hoppet Amanda bakover, men tror du jeg fikk det på filmen? Neida!
   Den så ut til å være veldig morsom, så får prøve igjen senere en gang.

   Liker

   1. Ja, jeg vet om en hannhund som faktisk måtte avlives fordi han var så ekstrem at han var en fare for seg selv. Forferdelig trist når det blir så ille, og jeg håper inderlig at jeg aldri opplever noe sånt.
    Det er så godt å ha en blogg som kan hjelpe oss å huske! 😉
    Okay, da er ikke DoggieBag’en noe for Nairo, han hadde tatt helt av med noe sånt i hus. Hvis ikke Amanda synes den er noe morsom, kan du ikke bare filme en liten snutt med bare den, eventuelt filme at du leker med den? :p Bare sånn at vi får se, liksom 😉

    Liker

    1. Oj, ja det var ekstremt 😦

     Ja jeg kan jo filme selve Doggiebaggen, så du ser hvordan den er, jeg syntes jo at den var morsom 😆
     Skal se om jeg får gjort det i helgen en gang 🙂

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..