Nytt hundebur i bilen

Vi bestiller nytt hundebur til å ha i bilen (se forrige innlegg)
Jeg har alltid likt Variocage burene, de og Herkules. Men de har «vanskelige» størrelser til vår hund og vår bil. Men nå har Variocage forandret litt på burene sine, så når jeg sjekket bil-listene passer bortimot alle burene til Variocage plutselig.
Da er det bare ett problem, prisen. Variocage burene er ikke av de rimelige burene, men de er av de sikreste. Er da det er greit å ha fødtselsdag, snakk om flott gave 😀
Jeg får i oppgave å finne en butikk som har buret, og som kan levere kjapt. Jeg leter gjennom en del nettbutikker, og valget faller nokså fort på en bestemt. De ligger blant de billigste på burene, og de leverer fraktfritt.
Mannen bestiller buret lørdag/søndag, jeg ringer de mandag og spør om buret kommer før helgen, pga helligdag midt i uken (1. mai) og det tror han jeg snakker med, buret er allerede lastet. Så da krysser jeg fingrene for buret.
Tirsdag formiddag har vi buret, snakk om superrask levering, knapt nok til å tro, vi bor ikke så sentralt at det gjør noe, men øverst i Gudbrandsdalen.
Jeg kan knapt nok vente med å komme hjem for å få montert buret, og vi begynner straks etter jobb. Når vi har montert en del av buret så ser jeg at det mangler noe, skilleveggen og delene til den. Vi har bestilt dobbeltbur, og det skal være en skillevegg så det kan være to hunder adskilt i buret.
Mannen sender en tekstmelding om manglende deler, og får svar kort tid etter, de skal sjekke det torsdagmorgen. Og så begynner jeg å se nærmere på buret, og ser at det er flere ting som ikke stemmer. Etterhvert så finnet jeg ut at vi har fått feil bur, og jeg kjenner skuffelsen komme sigende. Dette buret vil ikke passe i bilen vår, og jeg hadde gledet meg til at Amanda skulle få et bedre bur.
Mannen skriver en mail til nettbutikken om kvelden, og da er det egentlig bare å vente til torsdag. Vi får svar på mailen onsdagen (!) der han på nettbutikken sier han skal ordne opp i det og kontakte oss torsdag.
Vi hadde bestilt Variocage dobbeltbur xlarge 3G, og det vi fikk var samme bur, men modellen før (2G).
Jeg hadde så klart lyst til å ha den nyeste modellen, og 2G modellen passer ikke inn i bilen vår. Men etter en del «mas» fra mannen om at vi måtte da ihvertfall prøve buret i bilen og ikke stole blindt på bil-listene, så ble det til at vi prøvde buret i bilen. Det passet! Da var ett av problemene løst.
Torsdag formiddag ringer de fra nettbutikken til mannen, og avtalen blir at vi beholder buret, får delene som mangler og får tilbakebetalt en del av beløpet vi (*host* mannen) har betalt. Mannen spør om vi heller ikke kan få gavekort på nettbutikken for samme beløp, og det får vi. Gavekortet kom på mail torsdagen, og jeg har gått «bananas» i nettbutikken til de. Gleder meg til pakken kommer, skal legge ut på bloggen alt jeg har kjøpt, det ble mye 😀 Ble bittelitt på Duke og Kaos også, må jo dele litt.
En ting som er sikkert, jeg har funnet en nettbutikk som vet hva service er, jeg er nesten målløs over hvor rask og god levering de har (buret kom nesten før vi bestilte det) . De tar kunden på alvor og svarer raskt på «klage». Selv om det kanskje ikke er deres feil (tror burene blir sendt fra et annet sted) så er det de vi forholder oss til, og de ordner med en kompensasjon som gjør at jeg kommer til å både handle der senere og anbefale nettbutikken til de jeg kjenner.
At det skjer feil med en bestilling/levering er ikke noe merkelig, det er slik som skjer. Men det er da måten man blir behandlet på og hvordan de ansvarlige tar tak i det som sier om de er seriøse og kan service.
For meg som kunde er pris og kvalitet viktig, men det faller sammen om servicen er elendig.

Navnet på nettbutikken som jeg kan anbefale på det varmeste er PETWORLD

Tommel opp for pris og service 🙂

Amanda prøvde buret samme kveld, jeg var veldig spent. Hadde luftet dundynen hennes, og unnlot å vaske den… Så hadde hun noe kjent i buret. Hun hoppet rett inn i buret uten noe om og men, fikk en liten tyggepinne, og thats it. Hun har jo god plass i buret, til å være en Boerboel. Boerboel er ikke alltid så enkle å finne bilbur til pga størrelsen. Er spent på helgen, blir en litt «lenger» tur da, og noen timer i buret, så det blir ilddåpen på en måte.

Bilde fra Petworld.no
Bilde fra Petworld.no

Her er det som står på nettsiden om buret

«Vario Cage dobbeltbur med deformasjonssone og justerbar skillevegg Har du to hunder i bilen skal de sitte atskilt uten å kunne nå hverandre. Behøver en av hundene mer plass kan skilleveggen justeres i sideretningen. Har du en stor hund, eller bare en hund som skal med, kan skilleveggen demonteres. Med noen enkle håndgrep ”skreddersys” buret til akkurat din bil!

Dybde:(Justerbar min-maks) 820-1030. Bredde: 990. Høyde:715 Alle mål er mm og er yttermål.Vekt ca 36 kg

Nødutgang Dersom det skulle oppstå en situasjon som medfører at dørene blokkeres, kan bakveggen løftes bort ved hjelp av noen enkle håndgrep. Deformasjonssone Ved en eventuell påkjørsel bakfra skal buret presses sammen på en kontrollert måte i samsvar med bilens deformasjonssoner. Det innebærer at buret ikke skyver baksetet frem eller splintres, noe som reduserer skaderisiko for både passasjerer og hund. ”Hunden er menneskets beste venn”… … og venner skal man ta vare på. Å ta med seg hunden i bilen er noe vi alle gjør, men hvordan passer vi på at hunden vår kjenner seg trygg og er sikret i sin plass i bilen? Denne folderen presenterer våre sikkerhetsbur, som gir en unik beskyttelse for både mennesker og dyr ved en eventuell ulykke. Burene er konstruert for høyeste sikkerhet og er de eneste på markedet som oppfyller de krav som stilles ved kollisjon bakfra. De er laget i stål og pulverlakkert i grå og svarte nyanser.

Burene låses med en kraftig haspe som kan kombineres med nøkkellås. Burene har optimal lufting og ingen detaljer som kan skade hunden. Ved en eventuell ulykke finnes en nødutgang bak. Burene er stille – ingen skramling! Alle modeller leveres med gummimatte.

Leveres umontert.»

Vi har da modellen før dette, er litt forskjell på bakveggen, dørene osv, men sikkerheten er på topp, og det er det viktigste.

Og når jeg nå sjekket bestillingen jeg la inn i går kveld, så er den sendt. Så da kan «jeg» vente meg en stor pakke i løpet av kort tid 😀

4 kommentarer om “Nytt hundebur i bilen

 1. Vi har også Variocage i bilen, og jeg er superfornøyd! Vi har et stort enkeltbur (husker ikke størrelsen) som jeg kjøpte mens jeg hadde Arkas, så det er egentlig litt vel stort for Nairo. Men det lager ingen lyder, det står utrolig stødig (vi har festet det i «krokene» i gulvet), og Nairo storkoser seg baki der.
  Kjempefint å få sånn service, det er nettopp sånt som gjør at man handler der igjen! Gleder meg til å se hva du har kjøpt for noe mer! 😀

  Liker

  1. Jeg har ønsket meg slik bur lenge, men pga bilen har et ikke vært mulighet, trodde jeg. Vårt fyller absolutt hele bagasjerommet, skulle tro det var laget inne der.
   Servicen var topp, du vil ikke tro hvor mye jeg har shoppet 😀 Gleder meg vilt til pakken kommer, må innrømme at jeg slo av fornuften ved noen av kjøpene, hehe.

   Liker

 2. Kjøpt X-large Variocagebur til min Dogo canario tispe. Hun er bare 5 måneder enda så jeg håper ikke hun vokser ut av buret. Også veldig fornøyd med Petworld, topp service.
  Fin blogg du har.

  Liker

  1. Dogo Canario og Boerboel er vel slik ca like i størrelse, så da bør det passe når hun blir voksen. Amanda er en liten tispe, men hun har veldig god plass.

   Takk skal du ha, koselig 🙂

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..