Alenetid og putekjøp

Jeg tror jeg må finne en butikk/fabrikk som kan gi store kvantumsrabatter på puter… Søndag presterte Amanda å hente puten min, som lå under dynen min i sengen vår (og med sengen vår så mener jeg min og mannen sin seng, ikke min og Amanda sin) Den syntes ikke engang, men hun visste tydelig hvor den var. Heldigvis oppdaget jeg det før hun fikk revet ut all vatten… Nå blir det på puteshopping igjen.

Lørdag var vi borte lenge, nå er jo Amanda vant til å være alene, selv om det har vært mest på dagtid. Det har vært litt alenetid en sjelden gang på kveld også, men ikke mye, det finnes jo hundevakt…
Lørdagskveld skulle vi på fest, så da sa det seg selv at det kom til å bli litt sent.  Jeg var litt spent når vi kom hjem om natten, da vi kom inn så bjeffet Amanda med det samme, og så oppdaget hun hvem det var og ble den bitte lille Amanda vi er vant til å komme hjem til. Hun Hadde ikke gjort noe galt, og sov når vi kom hjem, nokså enkelt å se på Amanda om hun har vært våken eller sovet like før vi kommer hjem. Så da hadde jeg altså bekymret meg helt uten grunn, merkelig…

Våren kom i dag, været slo helt om, nesten på minuttet. Var vel 14-15 varmegarder her utpå dagen i dag. Og det ble vått mange steder, veldig vått!
Blir spennende å se utover uken, hvordan det blir om været fortsetter slik. Stort sett all snøen har forsvunnet i hagen, er igjen noe is. Men det sier jo «svupp» og «splasj» så fort man går ute.
Heldigvis har ikke Amanda så mye imot å bli våt…

Hund i solnedgang
Hund i solnedgang

 

Og etterpå var det tid for litt støtte…

Amanda med støtte
Amanda med støtte

Amanda liker veldig godt å støtte/lene seg inntil folk (hun kjenner), er da greit å huske på at man må sitte/stå stødig… Å ta hensyn er liksom ikke i Amanda sine tanker, hun bryr seg liksom ikke så mye om slik.

 

2 kommentarer om “Alenetid og putekjøp

 1. Det har ikke vært stort med sol her i dag, egentlig bare vind og regn. Men istedenfor å våkne opp til -7 grader, våknet jeg til +8 i morges! Og ja, bløtt er det så absolutt! Gikk feil i skogen i dag og måtte forsere to små elver og ei myr. Nairo brydde seg ikke, men jeg ble våt på beina!
  Kanskje Amanda er støttehund? Eller er det mannen din som jobber som støttekontakt? 😉

  Liker

  1. Denne gangen var det nok mannen som ble støttekontakt 🙂

   Tror nok det blir mye våte føtter framover i skogen nå, hadde sikkert hjulpet med støvler, men det har jeg faktisk ikke, kom aldri så langt ifjor at jeg kjøpte meg det, får vel begynne å se etter igjen.

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..