Skummelt i skogen

Når jeg gikk hjem fra jobb i dag var det så fantastisk flott vær, så tenkte jeg skulle passe på  å ta med Amanda på skogstur før det ble kveld. Og som sagt så gjort, vi dro til skogs. Etter vi hadde gått en stund ble Amanda veldig oppmerksom på noe, jeg forsto ikke hva det var til å begynne med, ikke alltid så lett å se alt som er i skogen. Men etter litt så oppdaget jeg hva det var, så da bestemte vi oss for å nærme oss det.
Jeg har alltid av lyden på Endomondo, for er ikke så glad i den damen som forfølger oss… men selvsagt var lyden på i dag, og selvsagt måtte den damen bable når jeg filmet, så bare overhør henne…

Jeg kom borti tasten for stopp før jeg skulle pga en hund som skulle leke litt…, men håper dere fikk med hva det var som var så skummelt…

Og så er det en dag nærmere påskeferie 😀 Gleder meg mye, og se her hvilket flott påskevær vi har

påskevær

 

Det ser så flott ut at det nesten er for godt til å være sant. Gradene er litt misvisende, er utrolig mye kaldere, var -18 i morges, men blir selvsagt mye varmere utpå dagen.
Håper forresten vi får sett slike bilder til sommeren også… Skal sette opp ferieønsker nå, så hadde vært litt greit å visst når det er varmest og flottest i sommer, og får ikke bestemt meg om jeg skal ha 3 eller 4 uker sammenhengende ferie, for noen valg…

Amanda ligger rett ut her, stille før stormen… I går klarte hun nesten å skremme meg, vi var alene hjemme hun og jeg, og jeg drev å ryddet og ordnet forskjellig, og så hørte jeg at hun boffet. Når jeg snudde meg så sto hun å så opp på takviften i stuen (slik elektrisk med 5 store blad), viften gikk forsiktig rundt, men motoren gikk ikke… Amanda likte ikke at den gikk, så hun sto å boffet på den. Jeg likte ikke at den gikk rundt jeg heller…

 

 

 

8 kommentarer om “Skummelt i skogen

 1. Nå ble jeg litt distrahert av at Nairo skulle bjeffe tilbake til Amanda, så jeg fikk ikke fulgt med skikkelig på filmen, men var det rett og slett et tre som var skummelt?
  Så herlig å se at hun bjeffer med hele kroppen, og mot slutten av filmen så står det ene øret hennes opp, noe så nydelig! 😀
  Nairo er heller ikke noe glad i takvifta her i huset, han bjeffer gjerne på den selv om den står helt i ro. Setter vi den igang, springer han gjerne i motsatt retning og bruker et minutt eller to på å forsikre seg om at vifta ikke skal komme og ta han. Nå skal det sies at vifta er ytterst sjeldent i bruk, så det er ikke noe rart at han ikke er vant til den.

  Liker

  1. Ja, roten på et tre som hadde blåst over ende, den var visst veldig skummel, og når vi kom bort til den så lot hun nesten som ingenting, og begynte å spise snø og tulle, hehe. Hun logret samtidig, så tror ikke hun var helt sikker på hvordan hun skulle reagere, greit å helgardere seg.
   Vi var borti noen lignende eksempler i fjor, men trodde hun hadde «vokst» det av seg,men er vel ikke alle røtter som er like 😉

   Liker

   1. Det var nok en avreagering hun holdt på med, jeg ser det godt på Nairo hvis folk kommer innenfor hans komfortsone, da blir han veldig ivrig på snusing og sånt 🙂
    Nei, røtter er ikke nødvendigvis røtter :p

    Liker

    1. Ja det er mye interessant å se og høre når en er en hund. Amanda er veldig nysgjerrig på mye, og er dte nytt så er hun veeldig forsiktig, men om det er slik at vi kan gå bort til «det» så gjør vi det, og da er alt greit.

     Liker

 2. Haha, raring… hu er utrolig skjønn da! Hvor stor er hu (vekt?), og blir hu større?
  Aldor ble også veldig nysgjerrig når jeg spilte av video’n.. hehe.

  Liker

  1. Kan tenke meg hun er rundt 50 kg, og slik hun er nå er hun nok en kilo eller to for mye. Hun blir nok ikke høyere, men kanskje litt kraftigere når hun er voksen.
   Amanda reagerer på boffingen av seg selv når jeg spilte den her hjemme, smarte hunden 😉

   Liker

   1. Såpass ja.. 😉 Hvor store blir hannene da? Tror rasen har fått seg en ny fan altså.. har litt sansen må jeg innrømme 😉
    Aldor reagerer også på seg selv. Og om han hører meg på videoen.. 😛 Luringene ❤

    Liker

    1. Tror vekten generelt ligger på mellom 45-60 kg på tisper, og 55-75 på hanner. Ikke så mange hanner som er 45, og ikke så mange tisper som er 60. Og det finnes hanner på 80 kg…
     Jeg er så fan av rasen, og har vært det siden jeg tilfeldig leste om den en gang for noen år siden. Det er blitt noen av rasen rundt omkring etterhvert, men likevel har de færreste hørt om den, tror det er en Boerboel på Lillehammer;)

     Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..