legekontoret

Jeg ringte legekontoret i morges, skulle ha ny resept til noe av medisinen min.
Jeg starter som vanlig med å presentere meg, er jo høflig må vite. Så sier jeg at jeg skal ha ny resept på noe medisin, damen spør etter fødselsdato, og jeg sier den. Så spør hun hva jeg heter, og jeg gjentar jo det, men tar med alle tre navnene (presenterer meg vanligvis med bare to…, men noen er jo så nøye på at alt skal være riktig…) Og så spør damen etter fødselsdatoen en gang til (?), jeg gjentar den sakte. Og så gjentar damen fødselsdatoen min også, og spør igjen etter navnet mitt. Jeg gjentar navnet, og fødselsdatoen, men damen kan ikke finne meg der noe sted. Hun har bare en på «min» dato, og det er ikke mitt navn.
Er da jeg begynner å lure på om de har slettet meg… eller om det er noe datatrøbbel et sted.
Men så kommer jeg på dagens smarteste spørsmål:  er det Skjåk legekontor? Nei, det var det ikke… Men, ufattelig nok, jeg hadde byttet ut ene tallet i telefonnummeret, og hadde da kommet til et annet legekontor. Det var i samme fylke også, men bra mange mil fra her. Damen jeg snakket med het jo noe alt annet en noen på legekontoret her, men jeg er der så sjelden (vet ikke engang hvilken fastlege jeg har) så det kunne jo ha begynt noen nye her, som ikke snakket dialekten her.
Fikk meg en god latter, og det gjorde forsåvidt hun jeg snakket med også… Men å bomme på ett tall (4 isteden for 1) og komme til et annet legekontor!

Ene sønnen kjøpte seg ny rifle nå, og Amanda har begynt med smisking på høyt nivå, hun planlegger jakt tur for de to til Afrika der hun skal være med som driver…

Boerboel

 

Tror hun må smiske bra lenge for å komme på en slik tur, hun får nok holde seg til våre skogsturer her til lands.
I går når jeg kom hjem fra jobb var det -4 grader, så da var det å smøre seg en brødskive og spise den fort, og så ut på tur. Vi kom oss ut såpass raskt fordi det var greit å gå litt i «lys» igjen, men det blir fort mørkt om kvelden, så det hadde begynt å mørkne en del når vi kom hjem.
Nå håper jeg været holder ihvertfall gjennom helgen, og ut mars!

 

God helg
God helg

 

2 kommentarer om “legekontoret

  1. Det er fullt lovlig å bomme på ett tall når man ringer, men å komme til et annet legekontor ved hjelp av den bommen, det er nesten utrolig! Skjønner godt at dere fikk dere en latter 🙂

    Amanda ser rimelig streng ut på det nederste bildet, nesten så jeg blir litt redd henne gitt :p

    Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..