Syk

Helgen over, og ny uke, rart hvordan ting gjentar seg 😉
Vi hadde en rolig avslappet helg, og det var helt herlig, helt fram til i går. Jeg er vanligvis sjelden syk, ihvertfall til å jobbe på et sted meg mye folk, veldig mye folk…
Fant ut at jeg ikke hadde brukt egenmelding en eneste gang i hele fjor, det gikk jo «sport» i det til slutt, og hadde nok litt flaks også. Er en syk, ja da er en syk. Jeg hadde et heldig år i fjor, og har egentlig klart meg veldig bra hittil i år også.

I går fikk jeg nok noe omgangssyke greie, det er igrunn noe av det verste jeg får, er jeg kvalm, ja da er jeg syk! Det pleier det ikke være så mye tvil om heller… jeg er ikke den som lider så forferdelig i stillhet om jeg får noe slik.
Mannen laget vannbakkels i går, jeg spiste en…. Og jeg som er så veldig glad i vannbakkels, og sjelden vi har det. Jaja, får bake det igjen, en gang.
Fikk slik feberfølelse i går kveld, men da jeg sjekket hadde jeg en temperatur på 36,7,så var nok ikke så mye feber nei, men gjett om jeg var syk, likevel 👿
Litt bedre i dag, men ikke så bra at jeg kom meg på jobb, så da ble det en hjemmedag, og dessverre en egenmelding. Får håpe det blir lenge til neste gang.

Ble så mye bedre vær i går, så mannen skulle ta Amanda med på en liten tur, men det ble selvsagt kaldt igjen, så jeg tror det var Amandas korteste tur noen gang, de var bare rett oppi skogen her, og hjem igjen.
De tok en litt lenger tur i ettermiddag da, selv om den ikke var så lang heller.
Amanda har vært en «fryd» i hele dag, ingen problemer med å være syk og hjemme med en slik hund. Hun har sovet stort sett hele dagen, knapt nok jeg har sett henne, og det må jeg si er en stor fordel med omgangssyke…

Ikke så store oppdateringer fra her altså, ikke så mange nye bilder heller, tok ett av Amanda etter en frokost (ikke i dag…) Ikke alltid så greit å få med alt av mat…

Boerboel

8 kommentarer om “Syk

  1. Takk 🙂
   Er glad det ikke er bare meg som synes det er forferdelig, trodde egentlig jeg var veldig pysete, hehe.
   Kan heldigvis gå år mellom hver gang, så satser på at det gjør det nå også 🙂

   Liker

  1. Takk, kom seg fort, spesielt når jeg fant igjen noen tabletter 😛

   Vannbakkels er slik med krem i… «En koker» deigen, legger ut «klatter» på stekeplaten og steker de i ovn, deler de når de er avkjølt og har i krem, kjempegodt 😀

   Liker

Legg gjerne igjen en kommentar :)

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær hvordan dine kommentardata behandles..